CECA SAMA ZA USKRS, OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU: Veljko i Anastasija otišli iz kuće, pjevačica ima SAMO JEDNU ŽELJU!

Show
CECA SAMA ZA USKRS, OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU: Veljko i Anastasija otišli iz kuće, pjevačica ima SAMO JEDNU ŽELJU!
.

Svi bismo baš to htjeli...
 
Šta god da se slavi, kuća Svetlane Cece Ražnatović je uvijek puna ljudi i djece. Balkanska zvijezda poštuje sve običaje i obilježava vjerske praznike, pa u svom domu okupi porodicu, prijatelje i saradnike s kojima kako dolikuje, uz iće, piće i muziku, obilježi važne datume.

Međutim, zbog virusa korona folk diva će najveći hrišćanski praznik Uskrs obeležiti samo sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, bratom Milanom, dok su njen sin Veljko i snajka Bogdana u Titelu, a ćerka Anastasija kod dugogodišnjeg dečka Đorđa u Novom Sadu.

1590207-veljko-ls

Foto:Printscreen

- Odlično sam, hvala bogu. Svi u porodici se pridržavamo propisanih mera. Ceo svet se bori protiv ove pošasti i zato je važno da ostanemo kod kuće kako bi zdravstveni radnici imali što manje posla. Proživeli smo mnogo toga i prošli kroz ozbiljne situacije, iskušenja, i ovo će uskoro proći. Redovno pratim vesti, informišem se o situaciji u našoj zemlji, ali i u celom svetu, čitam knjige i gledam serije. Svi gledamo kako da prekratimo vreme u izolaciji, moramo da izdržimo - kaže phevačica i nastavlja:

- Telefonom kontaktiram s porodicom i prijateljima i drago mi je kada znam da su svi zdravi. Trudim se, ali i želim da uvek ispoštujem svaki praznik. Ove godine moramo da se prilagodimo vanrednom stanju, pa ćemo Uskrs obeležiti samo u najužem krugu i po propisanim merama. Anastasija, Veljko i Bogdana, ali i moji roditelji neće biti sa nama. Žao mi je i što ne mogu da prisustvujem liturgiji, ali trenutno je to najbolje. Svakako ću ispoštovati običaje. Na Veliki petak tradicionalno se farbaju jaja. Mi rasporedimo uloge, neko farba, neko lepi sličice, neko ocrtava. Uglavnom, svi smo uposleni. Hvala bogu, ima nas dosta, a deca najviše vole poslove i obaveze oko jaja. To nam je i zabava. Sestrini blizanci se najviše raduju, samo što će sada svako da farba na propisanoj distanci - kaže Ceca.

anastasija

Foto:Instagram

Prema njenim riječima, Veljko je do sada bio taj koji je pobjeđivao u tucanju jajima.

- Pravi sportista. On je uglavnom pobednik, kao i Lidijina deca. To je kod nas pravo nadmetanje. Ove godine nas neće biti kao prethodnih jer poštujemo policijski čas. Mora da se vodi računa za dobrobit svih nas - priča Ražnatovićeva i otkriva kakve su joj želje za praznike.

cecaff

Foto:Instagram

- Samo da svi budemo zdravi. Znam da zvuči kao kliše, ali to je ono što je zaista najvažnije. Ova situacija nas je na to i podsetila. Biće svega: pesme, zabave, igre, slavlja, samo neka nam bog da zdravlja - poručuje muzička diva i dodaje:

 - Svim pravoslavnim vernicima nek je srećan Vaskrs! Hristos vaskrse! Živeli - poručila je pjevačica.

Novi,ba/Srbijadanas

Ne propustite