POLICIJA NA VRATIMA ANE NIKOLIĆ, DOSAD NEVIĐEN SKANDAL: Izbila žestoka svađa, evo o čemu se radi!

Show
POLICIJA NA VRATIMA ANE NIKOLIĆ, DOSAD NEVIĐEN SKANDAL: Izbila žestoka svađa, evo o čemu se radi!
.

Samo nekoliko dana nakon što ga je nahvalila, Ana Nikolić i Rasta su se tako žestoko pokačili da su uplašene komšije pozvale policiju, koja im je banula na vrata.

ana-nikolic-4

Foto:Instagram

– U Aninom stanu izbila je svađa. Rasta je došao da uzme Taru, ali i da očita Ani bukvicu nakon što je saznao da neko vreme nije plaćala njihovog zajedničkog telohranitelja, kog on veoma ceni. Urlao je na Anu, orila se cela zgrada, a ona mu je kontrirala. Komšije kažu da je bilo strašno i da je Rasta vikao: Kako te nije sramota? Gde su pare koje sam ti dao? Taj čovek je godinama uz nas, zašto si nam ovo priredila?! Neko od stanara zgrade se očito uplašio i pomislio da se ko zna šta dešava u Aninom stanu, pa je pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Rasta je objasnio policajcima da nije došlo ni do kakvog fizičkog obračuna, te da nema potrebe za intervencijom. Rekao je da je u pitanju najobičnija svađa i da je van sebe, ne može da razume zbog čega mu bivša supruga radi sve ovo. Takođe, žalio se i da je vikao jer je jako iznerviran pošto zbog njene neodgovornosti nikada više neće moći da nađe čoveka od poverenja kakav je bio telohranitelj koji je dao otkaz. Nakon obavljenog razgovora, policajci su ih upozorili da se stišaju ili će u suprotnom dobiti prijavu za kršenje javnog reda i mira. Objasnili su im da s obzirom na trenutno stanje u zemlji nikome nije u cilju da završe u stanici policije, kad već nema razloga za to i kad mogu lepo da razgovaraju. Rasta se nakon toga pokupio i sa kćerkicom otišao iz stana – otkriva izvor Sveta, a Rastin prijatelj objašnjava:

ana-i-rasta-08-foto-nkostic-630x380

Foto:Printscreen

– Razumem Rastu u potpunosti, svako bi poludeo na njegovom mestu. Ana odavno nema nastupe, a sad je uložila mnogo novca u nove pesme i spotove, što je dobrim delom Rasta finansirao. On redovno isplaćuje alimentaciju od 2000 eura, ali daje i više para jer ne želi da kćerka ni za šta bude uskraćena. Tu je i za sve što Ani zatreba, pa joj plaća i telohranitelja, tačnije prosledio joj je novac da to sama uradi, što je ona očito previdela. Kada mu je čovek saopštio da više ne može da radi za njih, on je shvatio da ga Ana nije isplaćivala i šokirao se. Priča se da je telohranitelj prihvatio poslovni angažman Petra Raspopovića i njegove verenice Aleksandre Subotić. Rasta se iznervirao jer je izgubio pouzdanog čoveka zbog tuđe nemarnosti, a da pritom pare nisu bile problem. On može da ga plati godinu dana u naprijed, ali sad je kasno. I sva ova komplikacija nastala je samo zbog Anine opuštenosti. Kod nje je sve ’lako ćemo’ i zbog toga je on planuo – kaže Rastin prijatelj.

Novi.ba

Ne propustite