Grad Mostar pojasnio proceduru izdavanja propusnica

Bosna i Hercegovina
Grad Mostar pojasnio proceduru izdavanja propusnica
.

Stanovnici Mostara koji iz privatnih razloga imaju potrebu kretati se izvan mjesta prebivališta propusnicu mogu zatražiti od Stožer civilne zaštite Grada Mostara.

Zahtjev za propusnicama može se poslati poštom na adresu Grad Mostar, Adema Buća 19, ili elektronskim putem na adrese: grad.protokol@mostar.ba i grad.prijemzahtjeva@mostar.ba.

Za poljoprivrednike i proizvođače kojima je potrebna propusnica na duže vremensko razdoblje, ona će biti izdana na razdoblje od 30 dana uz dostavu na uvid dokumentacije o OPG-u, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Grada Mostara.

Zahtjevi za propusnicama moraju biti jasno obrazloženi i s naznačenim kontaktom podnositelja zahtjeva, brojem telefona ili mobitela.

Obrazac zahtjeva u vidu popunjene potvrde o kretanju može se preuzeti na službenoj web stranici Grada Mostara www.mostar.ba.

Izdavanje propusnica obavljat će se svakim radnim danom, a svi podnositelji čiji zahtjev bude pozitivno riješen bit će obaviješteni o mjestu i vremenu preuzimanja Potvrde.

Za osobe koje poslovno putuju između gradova u Hercegovačko-neretvanskoj županiji vrijede potvrde poslodavca, koje moraju biti ovjerene i potpisane od strane odgovorne osobe/poslodavca.

Presliku potvrde ovjerene i potpisane od odgovorne osobe, odnosno poslodavca, potrebno je dostaviti nadležnoj policijskoj upravi, dodaje se u priopćenju.

Ne propustite