SADA JE MUŠKOBANJASTA, A BILA JE PRAVA BOMBA: Pogledajte kako je MATORA izgledala prije nekoliko godina, MUŠKARCI SU JOJ PADALI POD NOGE

Kiosk
SADA JE MUŠKOBANJASTA, A BILA JE PRAVA BOMBA: Pogledajte kako je MATORA izgledala prije nekoliko godina, MUŠKARCI SU JOJ PADALI POD NOGE
..

ZADRUGA JE DEFINITIVNO LEGLO NAJRAZLIČITIJIH MOGUĆIH LIČNOSTI I PROFILA LJUDI JE ZADRUGA. KADA BI SE NEKO POTRUDIO OKUPITI OVAKVU EKIPU VANI, A TEŠKO BI U TOME USPIO.

Jedna od onih koja je bila svima neobična u toku Zadruge i koja je svakako zanimljiva je ona, radi se o bivšoj učesnici rijalitija, Jovani Tomić Matoroj, koja se i sama izjasnila da voli žene, da je muškarci ne zanimaju.

matora2

Foto:Printscreen

I ne tako davno, Jovana Tomić Matora je izgledala mnogo ženstvenije, ona je dugu kosu njegovala, a danas, kada je pogledamo, više liči na nekog muškarca nego na neku ženu.

Nema problem Matora, da bude iskrena i da govori o svojoj ličnosti, ali i o svom izgledu, otvoreno govori ona to, bez ikakvih problema.

Mnogo vremena joj je trebala da pronađe svoj identitet, da izađe iz ormara, ali prije nekoliko godina, ona se šminkala, njegovala je kosu, na nešto prikladniji način se oblačila.

sanja-matora

A fotografija koju vam mi donosimo u prilogu je nastala prije nekoliko godina, a njeni fanovi su objavili, vidi se kako je Matora više ličila na žensko nego na muškarca. Kada uporedite ovu fotografiju ispod sa njenim današnjim izgledom, sigurno da ćete pomisliti kako je Matora dosta neprepoznatljiva, zar ne?

I šta kažete na ove fotke, da li vam se dopada izgled JOvane Tomić Matore ili ne, ona je ovdje zaista savršena, zar ne, baš liči na žensko, priznati ćete to?

matora

Foto:Printscreen

Ne propustite