BALKANSKI PJEVAČ se bukvalno KUPA U LUKSUZU, IMA I BAZEN I TEREN ZA ODBOJKU: Ljubavni život mu je NULA, znate li ko je on?

Show
BALKANSKI PJEVAČ se bukvalno KUPA U LUKSUZU, IMA I BAZEN I TEREN ZA ODBOJKU: Ljubavni život mu je NULA, znate li ko je on?
.

Kada vidite fotografije kuće i njegovo izdanje sve će vam biti jasno.

Violončelista Stjepan Hauser često se hvali fotografijama luksuznog doma koji se nalazi u blizini Pule. Raskošnu vilu u Istri muzičar je uredio po svom ukusu, a nakon brojnih turneja, kako prenose hrvatski mediji, izgleda da se zaželio svog doma u kojem mu često kuha majka Marija.

U svom posjedu Hauser ima kuću nalik na one holivudske, pješčani teren za odbojku, bazen i imanje na kojem je posađena i uredno podšišana trava.

- Evo, našao sam napokon neku svoju oazu. Osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, jurnjava, ludnica, nikad vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo da uživaš u svemu stečenom. Uzalud sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš da uživaš u tome. I ja sam odlučio da napokon počnem da živim život onako kako treba - otkrio je jednom prilikom za “IN” magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Found my unicorn

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Ipak, mnogi su primetili da jedno fali - žena sa kojom će podijeliti imanje.

Jelena Rozga najpoznatija je djevojka Stjepana Hausera. Iako su im svi predviđali brak, čak su se i vjerili, raskid je bio bolan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey baby, wanna play?

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Hauser i Rozga raskinuli su u septembru 2017. godine nakon dvije i po godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015. godine, a o svojoj romansi su nakon tog događaja ubrzo i javno progovorili. A kako je početak bio javan, tako je i sam kraj kada se Stjepan nije ponio pretjerano džentlmenski. Naime, on je posle svega na pitanje o Jeleni izjavio da se “riješio mnogih briga“.

Član sastava “2Cellos” Stjepan Hauser ubrzo nakon raskida sa Rozgom uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen. Tako je bar tvrdio neko vrijeme dok nije izjavio da se samo malo šalio. I nakon ovoga nastavio je da se snima sa Lolom, te da razmjenjuje nježnosti.

(Blic.rs)

Ne propustite