ANABELA SE SINOĆ JAVNO ODREKLA LUNE, A DANAS SE NJENA SESTRA OGLASILA: Evo šta je imala da joj poruči, LUNU I MARKA TEK NIJE ŠTEDILA!

Show
ANABELA SE SINOĆ JAVNO ODREKLA LUNE, A DANAS SE NJENA SESTRA OGLASILA: Evo šta je imala da joj poruči, LUNU I MARKA TEK NIJE ŠTEDILA!
.

Anabela Atijas šokirala je sve u rijalitiju kada je rekla da se odriče kćerke Lune Đogani, a sada se oglasila pjevačicina rođena sestra Aida Bukva.

Luna i Anabela su u sukobu zbog Marka Miljkovića, sa kojim je Luna u vezi, a Aida smatra da je Anabela izjavila da se odriče kćerke jer je izgubila sve.

luna2

foto: Printscreen

"Šta više da uradi da bude doživljena? Probala je sve, od empatije do patologije. Nema više šta da izgubi, nakon gubitka statusa majke. Prirodno, ona zauzvrat oduzima Luni status kćerke. Odricanje je krajnji gest priznavanja poraza i slobode od odgovornosti jedinog nosioca svete veze. Nismo svi ljudi za čitav život. Neki od nas su samo komad puta", kaže Anabelina sestra i dodaje:

"Ovo me podsjeća na prošla vremena, s naših prostora, kada se porodice odriču djece koja bi da odu s nekim ko nije njihov."

1715779-screenshot-3-ls

foto: Društvene mreže

Ona nije imala lijepe riječi za Marka Miljkovića i Lunino ponašanje.

"Luna i Marko su žanr naučne fantastike. Luna je u vezi s nekim ko nije od ljudske vrste", završila je Aida.

Izvor: Kurir.rs

 

Ne propustite