U SAMOIZLACIJI SAM S MUŽEM, ALI VIĐAM I LJUBAVNIKA, EVO KAKO: Žena šokirala sve na Internetu, sramota!?

Kiosk
U SAMOIZLACIJI SAM S MUŽEM, ALI VIĐAM I LJUBAVNIKA, EVO KAKO: Žena šokirala sve na Internetu, sramota!?
.

U ispovesti za britanski portal "Metro" autorka teksta Seli Vrajt objavila je priču žene, čije ime je ostalo poznato samo redakciji, koja za vreme epidemije korona virusa pronalazi način kako da se izvuče iz kuće i vidi se sa ljubavnikom.

"U samoizolaciji smo više od tri nedelje. Moj muž Aleks i ja ne bi trebalo da napuštamo stan, ali ja izlazim jer imam još jedan dom i drugog partnera.

Moj život je i prije epidemije bio komplikovan, ali sad je još luđi nego što je bio prije marta. U braku sam skoro 20 godina. Vodim računa o mužu posljednjih pet godina jer je postao hronično bolestan. Kad mu je dijagnostikovana autoimuna bolest, odjednom sam postala starateljka nekog čovjeka sa kojim nemam nikakve bliskosti.

Svako ko ima partnera koji je teško ili dugo bolestan znaju da on postane sporedna uloga u braku, a onda pronađete zvijezdu. Posljednjih godina naš odnos se sve na Aleksa i njegovo zdravstveno stanje. Svaki odmor ili vikend je propao jer sam morala da se bavim njegovim potrebama.

setnja

foto: Profimedia

Čovjek za koga sam se udala postao je sebična osoba koja stalno ima neke potrebe.

Onda sam upoznala Fila i rekla sam mu kakva mi je situacija kod kuće. Počeli smo redovno da se viđamo. On me je volio kao ženu, a ne kao paziteljku ili hraniteljku. Iznajmili smo stan i sredili ga, a onda se desila epidemija.

Znam da vodim dvostruki život, ali ne osjećam krivicu. Fil je moja ljubav, ali Aleksa ne mogu da ostavim. Sad sam iskombinovala tako da kad odem po namirnice za kuću, provedem neko vrijeme sa Filom, a onda se vratim Aleksu. On misli da sam u radnji i da šetam psa, ali ja sam sa drugim čovjekom.

Ne brinem se da ću zaraziti muža jer se viđam samo sa Filom, a on se ne viđa ni sa kim"

HRVAT NA OGRADU OKAČIO OVU PORUKU: Sad ovo dijele svi u REGIONU, SVAKA ČAST DOBRI ČOVJEČE!

Zbog koronavirusa već neko vrijeme vlada nestašica zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava.

Izvor: Žena Blic

Ne propustite