INTERNET BIJESAN ZBOG IMENA koje je majka dala djetetu: Srami se, SVI ĆE MU SE RUGATI! EVO KAKO SE DJEČAK ZOVE

Kiosk
INTERNET BIJESAN ZBOG IMENA koje je majka dala djetetu: Srami se, SVI ĆE MU SE RUGATI! EVO KAKO SE DJEČAK ZOVE
.

Biranje imena za dijete može biti stresno. Neki roditelji inspiraciju pronalaze u popularnoj kulturi, neki ime daju po osobi iz obitelji, a neki ime smisle uz pomoć trenutačnih zbivanja u svijetu.

Nakon što su blizanci rođeni usred pandemije dobili imena Covid i Corona, jednaku zamisao imala je još jedna majka koja je novorođenče nazvala Covid Bryant. Majka je inspiraciju pronašla u pandemiji koronavirusa i pogibiji poznatog košarkaša Kobea Bryanta.

Vijest se proširila internetom nakon što ju je žena imena Nina Cayosa objavila na svom Twitter profilu.

"Vidjela sam poruku u kojoj je pisalo da je jedna od služavkinih kćeri nedavno rodila. Nikada nećete pogoditi koje je ime nadjenula novorođenom djetetu...Covid Bryant", napisala je, a objavu je lajkalo više od 50.000 ljudi te je podijeljena nekoliko tisuća puta.

Objavu su komentirali i brojni korisnici interneta, a neki od njih smatraju kako je ovo ime neprihvatljivo.

Saw a message where one of the maid’s daughters gave birth last March 15 (start of the lockdown) & you’ll never guess what they named their NEWBORN CHILD.......

COVID BRYANT

"Ovom će se djetetu svi rugati. Dat će mu nadimak Vi, skraćeno od virus", "Ovo je totalno 2020. godina", "Roditelji bi prije ovakvih odluka trebali otići na konzultacije. Dati svom djetetu ime po virusu, je li to za ozbiljno?" pisali su.

(Index.hr) 

Ne propustite