VODITELJ ZADRUGE SAZNAO ZA BOLEST, A ONDA PRIMIO NEVJEROVATNU VIJEST Naslijedio je 300.000 eura, nećete vjerovati OD KOGA!

Show
VODITELJ ZADRUGE SAZNAO ZA BOLEST, A ONDA PRIMIO NEVJEROVATNU VIJEST Naslijedio je 300.000 eura, nećete vjerovati OD KOGA!
,

Da se vjerni pratioci rijalitija i te kako vežu za stanare imanja u Šimanovicima dobro je poznato svima, a sada je to na svojoj koži osjetio i Milan Milošević.

nvqk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvturrn01eqv8vyty5mte4zwmwnmjhzmjmzjk3nju1y2u5mty0mwmxndkuanblz5gtas0djgcbaae

Naime, do njegovog broja je došla jedna bakica iz Švajcarske koja ga je pozvala i ostavila voditelja "Zadruge" u čudu zbog priznanja koliko ga je zavoljela putem ekrana.

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo prije deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vrijeme, a onda mu je saopštila svoje namjere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vrijedi oko 300.000 eura - ispričao je izvor za "Star".

screenshot-17

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namjerama poručio joj je da će se sastati kada se cijela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor, a Milošević, začuđen što je cijela priča dospjela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

- Ona me dosta podsjeća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je vidjela sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj.

Novi.ba/Republika

 

Ne propustite