IGNORISLA JE UPOZORENJA I SAD SE BORI ZA ŽIVOT: Čuvena vračara u TAROTU VIDJELA OVO i odmah nazvala INDY! Preklinjala ju je da ne ide pod nož! 

Aktuelno
IGNORISLA JE UPOZORENJA I SAD SE BORI ZA ŽIVOT: Čuvena vračara  u TAROTU VIDJELA OVO i odmah nazvala INDY! Preklinjala ju je da ne ide pod nož! 
.

Pjevačica Indira Aradinović Indy bije bitku za život, a prije odlaska na operaciju želuca ona je znala šta je čeka.

Poznata folkerka posjećuje vračare, astrologe, tarot tumače i slične njima. Godinam unazad, Indy ide kod vidovnjaka i savjetuje se sa njima o svojim planovima, pa čak i kada je birala pjesme, Indy se prvo konsultovala sa astrolozima, te bukvalno ništa nije radila bez njih.

indira-indy-aradinovic-instagram


-Prije nego što je odlučila da ode na operaciju smanjnja želuca, Indy je obišla sve “savjetnike” iz sfere astrologije. Posjetila je nekoliko žena koje gledaju u šolju.

indira

Svi su je upozorili da je čeka katastrofa u narednih mjesec dana, a neki su čak i precizirali da će joj život visiti o koncu zbog njene nepromišljenosti i donošenja odluka koje nikako nisu dobre.

indira-aradinovic-instagram

Indy je znala da oni govore o zahvatu koji je zacrtala da mora da uradi. Ignorisala je upozorenja jer je želja za dobrom linijom bila mnogo veća. Prvi put im nije povjerovala za sve ove godine koliko ih posjećuje, i evo šta se desilo – završava izvor blizak pjevačici.
Izvor: expresstabloid.ba

 

Ne propustite