BEZ RIBANJA I MUKE, OČISTITE ŠERPU NAJLAKŠIM TRIKOM: Internet je oduševljen ovom cakom, JEDNOSTAVNO JE!
Ako muku mučite sa otklanjanjem masnoće i ostataka kada vam hrana u šerpi zagori, možda jednostavno niste isprobali pravi metod.
Stručnjaci za čišćenje tvrde da rješenje leži u jednostavnom sastojku - vinskom prašku za pecivo (kalijum bitartrat ili cream of tartar).
Ovaj proizvod je doslovce spas za zagorjelu tavu, a tehnika čišćenja je sasvim prosta - pospite ga po dnu posude, dodajte vruću vodu i ostavite sat vremena da odstoji.
Nakon toga, izribajte površinu grubim dijelom spužve za pranje sudova, a ovo bi trebalo da bude dovoljno da vaša tava ili šerpa ponovo zablistaju.
Ipak, ako je riječ o debelim naslagama, možda ćete morati da ponovite postupak.
Vinski prašak za pecivo se uglavnom koristi za pripremu poslastica, a može se pronaći u specijalizovanim zdravim hranima ili dobro opremljenim hipermarketima.
BILI SU RUŽNI I SIROMAŠNI, A ONDA SU SE OBOGATILI I PROLJEPŠALI: Užasne fotografije poznatih PRIJE OPERACIJA, slika broj 8 je KATASTROFA
Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.
Izvor: Žena Blic