DRAMA, SUPRUG SRPSKE PJEVAČICE ZAVRŠIO U BOLNICI U JAKO LOŠEM STANJU: Preplašena, temperatura, spominje i pluća

Show
DRAMA, SUPRUG SRPSKE PJEVAČICE ZAVRŠIO U BOLNICI U JAKO LOŠEM STANJU: Preplašena, temperatura, spominje i pluća
.

Poznata pjevačica narodne muzike Nada Topčagić sa suprugom Zlatkom napustila je Beograd odmah nakon proglašenja vanrednog stanja.

Oboje su se zaputili na Taru, gdje imaju kuću i ne planiraju da se vraćaju u Beograd dok epidemija ne prođe. Nadi Beograd mnogo nedostaje, ali strah je ipak jači.

- Zlatko i ja smo se spakovali odmah poslije proglašenja vanrednog stanja i došli na Taru. Mnogo mi nedostaje Beograd. Mnogo se plašim, ne spavam uopšte, sva sam u grču. Plašim se da ne bude mnogo žrtava. Ovdje na Tari je sada malo sablasno, oko nas samo kerovi... - požalila nam se Nada na samom početku razgovora.

Nada je prije tri godine preživjela pravu dramu kada je njen suprug Zlatko završio u bolnici gdje je primljen u veoma lošem stanju i sa visokom temperaturom. On je tada imao jaku upalu pluća, a Nadu zbog svega toga obuzimaju crne misli, budući da bi za njenog supruga virus mogao da bude koban, kako zbog godina, tako i zbog narušenog zdravlja. Ona nam je otkrila zbog čega se sa mužem posvađala na krv i nož, kao i šta je posebno muči ovih dana.

nada

foto: Instagram

- Ja sada sa Zlatkom ne pričam, mi smo se ovde iskrvili. Stavila sam kafu i čitam portale na terasi, njega nema nigdje. Ja sam ga pozvala jer sam se uplašila da mu nije pozlilo. On meni kaže: ''Evo me sa Zoranom''. Ja kad sam to čula nisam mogla da se smirim! On je bio bolestan priie tri godine, imao je teško zapaljenje pluća, krv je pljuvao i sada ne može da se skrasi. Uznemirila sam se veoma, jer se plašim za Zlatka. Ja ne bih izašla nigde, posebno kad vidim na televiziji šta se dešava, koliko ima obolelih. Ja po cijelu noć ne spavam, samo razmišljam koliko će žrtava biti. Strašno sam uplašena. Cijela zemaljska kugla je stala - kaže nam Nada i otkriva sa kojim kolegama je stalno u kontaktu u teškim trenucima.

- Stalno sam na vezi sa prijateljima, komšijama, kolegama... Čujem se često sa Minom Kostić, sa Kebom, sa Brankom Sovrlić, sa Ivanom Jordan... Šaljemo poruke jedni drugima konstantno.

LUNINA BAKA U KRITIČNOM STANJU, SAOPŠTILI TUŽNE VIJESTI: Evo šta se dešava

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Espreso.rs

Ne propustite