BILI SU RUŽNI I SIROMAŠNI, A ONDA SU SE OBOGATILI I PROLJEPŠALI: Užasne fotografije poznatih PRIJE OPERACIJA, slika broj 8 je KATASTROFA

Kiosk
BILI SU RUŽNI I SIROMAŠNI, A ONDA SU SE OBOGATILI I PROLJEPŠALI: Užasne fotografije poznatih PRIJE OPERACIJA, slika broj 8 je KATASTROFA
.

Novac možda ne može da kupi sreću, ali ljepotu može, iako će ove zvezde tvrditi suprotno.

1

Sa novcem i slavom dolaze i estetski zahvati, skupa kozmetika u paketu s profesionalnim frizerima, kozmetičarima i šminkerima, ličnim trenerima i praktično beskonačna količina vremena koju ulažete u sebe.

Zbog toga na društvenim mrežama odavno kruži izreka "Nisi ružan, samo si siromašan".

A zvijezde kao zvijezde, tvrdiće vam da ništa nisu takle na licu. Međutim, internet ih pamti iz vremena kada još nisu otkrili čari estetske hirurgije i tada su izgledale potpuno drugačije.

Kajli Džener

2

Iako Kajli uporno tvrdi da ništa nije radila na sebi, slike je demantuju, a Instagram vrvi od njenih slika prije njenog prvog susreta sa plastičnim hirurgom.

Sada, kada je postala mama, mnogi se zabavljaju prognoziranjem kako će uopšte izgledati beba kad poraste, budući da na mamu (u sadašnjoj verziji) nikako neće ličiti.

Ronaldo

3

 

Postoji čak i cijela računica na temu koliko je Ronaldo platio svoju privlačniju verziju.

Na zube je, kažu strani magazini, dao oko 20.000 dolara. Obrve ga koštaju oko 600 funti godišnje, frizura oko 10.000 funti godišnje, operaciju nosa platio je nešto manje od 5.000 funti. Čak i održavanje obrva za nas obične ljude košta nezamislivo - oko 600 funti godišnje.

Tu je još gomila sitnijih i krupnijih zahvata, pa je danas Ronaldo muškarac za kojim se uzdiše, dok u izdanju "prije" garantovano nije imao baš nikakvu prođu kod žena.

Tejlor Svift

4

 

Ono što jeste istina je da Tejlor, za razliku od prethodnih primjera, u verziji "prije" nije izgledala katastrofalno loše. A činjenica je i da je sve dorade uradila vrlo prirodno, pa ništa ne odskače previše. To ipak ne znači da zahvata nije bilo, o čemu svjedoče i slike "prije i poslije".

Ilon Mask

5

Ne propustite