"ŽIVOT MI VISI O KONCU!" Srpska pjevačica se oglasila iz bolnice, objavljena prva slika, evo u kakvom je stanju SADA!

Aktuelno
"ŽIVOT MI VISI O KONCU!" Srpska pjevačica se oglasila iz bolnice, objavljena prva slika, evo u kakvom je stanju SADA!
.

Nakon što je Edita Aradinović, sestra Indire Aradinović Indi, napisala na Instagramu da se njena sestra bori za život, i ona se oglasila.

8-1000x0

- Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snabdjevena sam svim lijekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo vidjeti kako će se odvijati. Teško dišem zbog vode u plućima koju imam. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati - objasnila je pjevačica. Na pitanje da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

8-1000x0-1

- Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rješenje. Život kao život sve zavisi od daljeg slijeda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu - dodala je Aradinovićeva.


Novi.ba/Alo

 

Ne propustite