MAJKA RODILA BLIZANCE ZA VRIJEME PANDEMIJE, DALA IM KATASTROFALNA IMENA: Pogledajte kako se djeca zovu, CIJELI SVIJET JE OSUĐUJE

Kiosk
MAJKA RODILA BLIZANCE ZA VRIJEME PANDEMIJE, DALA IM KATASTROFALNA IMENA: Pogledajte kako se djeca zovu, CIJELI SVIJET JE OSUĐUJE
.

Iako pandemija koronavirusa većini ljudi nije donIJela ništa lijepo, mladi roditelji iz Rajpura u centralnoj Indiji odlučili su da svoje blizance rođene za vreme pandemije nazovu Korona i Kovid. 

Majka Preti Verma (27) za Hindustan Times otkrila je da su ta imena izabrali kako bi ih podsJetila na teške okolnosti u kojima su dobili dvoje zdrave dJece. Dodali su, ipak, da će možda promIJeniti odluku. 

bolnica

"Blagoslovena sam blizancima, djevojčicom i dječakom, u rano jutro 27. marta. Zasad smo ih nazvali Korona i Kovid. Rodila sam u teškim okolnostima pa smo suprug i ja htJeli da taj dan ostane zapamćen. Kad ih je i medicinsko osoblje počelo tako da zove, odlučili smo ih nazvati prema pandemiji", rekla je Preeti. 

Opisala je i sa čim su morali da se nose od trenutka kad su joj, kasno uveče, počeli trudovi do trenutka kad su se bebe rodile. 

VUČIĆ SE RANO JUTROS OGLASIO DIRLJIVOM PORUKOM: Objavio sliku koja je rasplakala sve!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros se oglasio na svom Instagram profilu.

"Kasno uveče su mi iznenada počeli trudovi. Ne znam kako je moj suprug uspIo da se snađe da hitna dođe po nas. Zbog izolacije zabranjen je saobraćaj i policija nas je nekoliko puta zaustavila, ali su nas pustili da nastavimo zbog mog stanja. Nisam znala što će nas dočekati u bolnici budući da je već bila ponoć, ali ljekari i sestre su bili jako ljubazni i predusretljivi", ispričala je. 

Portparol bolnice Šubra Sing medijima je otkrila da su mama i bebe u dobrom stanju i da su puštene kući. 

(Srbija Danas)
 

Ne propustite