NIKO NE ZNA PRAVO IME ŽIKE JAKŠIĆA, OVO MU PIŠE U RODNOM LISTU: Kad vidite kako se stvarno zove NEĆE VAM BIT DOBRO!

Show
NIKO NE ZNA PRAVO IME ŽIKE JAKŠIĆA, OVO MU PIŠE U RODNOM LISTU: Kad vidite kako se stvarno zove NEĆE VAM BIT DOBRO!
.

Žika Jakšić, jedan je od glavnih producenata i menadžera Grand produkcije i čelni čovjek muzičkog šoua “Zvezde Granda” koji se prikazuje od 2003. godine.

Osim “Zvezda Granda”, osmislio je i takmičenje za malo starije takmičare – “Nikad nije kasno”. Njegov put do uspeha nije bio lak, a njegova životna priča je, malo je reći, zanimljiva.

Rođen 1964. u Aleksandrovcu Župskom, dobio je ime Saša jer njegov kum nije želeo da ga svi zovu Aca. Međutim, njegovim pravim imenom zovu ga samo roditelji, kum i jedan prijatelj.

Nadimak Žika dobio je tokom svoje fudbalske karijere.

zika-jaksi-ofl

Naime, često je suzama reagovao na poraze na terenu dok je bio strastveni fudbaler, a njegovo izražavanje emocija su mnogi miješali sa živčanošću, te je tako ostao Žika, kako je otkrio jednom prilikom.

Žika je i te kako zarađivao za život sa bendom „Ritam srca“, a u Njemačkoj je kratko imao dobru karijeru i jedno vrijeme vodio veoma uspješan restoran u Gelzenkirhenu. Muzičar je i poslije restorana zapao u dugove.

Jakšić je poslije restiorana svirao u Njemačkoj, a uporedo je radio kao spasilac da bi naredne sezone postao šef smjene. Na kraju je dao otkaz zbog benda.

Zbog života u inostranstvu, došao je na ideju da i na našim prostorima plasira muzički šou-program, budući da su ovakvi TV formati i te kako bili popularni van granica Srbije, a danas je to jedna od najpopularnijih emisija.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite