ISTA SAM ARKAN! KAD JE CECA ČULA OVE KĆERKINE RIJEČI ODMAH JE JAVNO NAPALA: "Šta to pričaš, pa.."

Show
ISTA SAM ARKAN! KAD JE CECA ČULA OVE KĆERKINE RIJEČI ODMAH JE JAVNO NAPALA: "Šta to pričaš, pa.."
-

Pjevačica je tokom izolacije riješila da na Instagramu odgovara na pitanja fanova, koje je zanimalo da li više liči na Cecu ili Željka Ražnatovića Arkana.

- Mišljenja su podijeljena, neko mi kaže da ličim na majku, a neko na oca. Kada se našminkam i sredim, ličim na mamu, ali ipak imam više tatinih gena! - rekla je Anastasija i dodala:

- Eto, ljudi misle da sam hladna i nedostižna i da ih gledam sa visine, a stvarno nisam takva! I tata je ostavljao takav utisak.

ceca

foto: Instagram

Priznanje da više liči na oca se izgleda nije dopalo Ceci, pa je kćerku javno prekorila:

- Šta to pričaš, ista si ja!

694343-anastasija2-ls

foto: Printscreen

To nije omelo mladu pjevačicu da nastavi da odgovara na pitanja fanova koje je interesovalo da li je zavodnica na tatu Arkana.

- Kad sam imala 13 godina, pokušavala sam na sve načine da skrenem pažnju jednog dečka koji mi se mnogo sviđao. Jedna drugarica koja je bila starija četiri godine od mene savetovala me da mu pošaljem stih neke pesme. Odlučila sam da mu pošaljem stih pjesme Seke Aleksić: "Umjetnik u ljubavi ako si, onda mi se javi". Nikad mi se nije javio posle toga! Bilo me je blam zbog toga, došlo mi je da se ubijem! - ispričala je Cecina kćerka.

Anastasija je ispričala da je kao djevojčica bila nestašna i da je ukrala privezak na trafici:

- Mnogo mi se dopao, bio je svjetlucav. U tom trenutku oko trafike bilo je dosta dece koja su kupovala nešto i ja sam iskoristila momenat da ukradem taj privezak. Kasnije sam se pokajala i vratila sam ga. Bio je to jedini put da sam uradila tako nešto!

 

Ne propustite