STUDENT MEDICINE OTKRIO PRAVU ISTINU O DR STEVANOVIĆU: "Mislim da ovo svi trebate znati"

Aktuelno
STUDENT MEDICINE OTKRIO PRAVU ISTINU O DR STEVANOVIĆU: "Mislim da ovo svi trebate znati"
.

Doktor Goran Stevanović je izazvao pažnju svojim pojavljivanjem ne samo zbog stručnosti koju posjeduje već i jučerašnjeg nastupa kada je napustio konferenciju za novinare jer je bilo više smrtnih slučajeva nego prethodnih dana te je upozorio da ćemo imati sličan scenario kao u Italiji i Španiji upravo zbog neodgovornog ponašanja građana. 

Takođe, upravo zbog jučerašnjeg nastupa su ga mnogi iskritikovali na društvenim mržama.

Međutim, njegovi studenti sa Medicinskog fakulteta su stali u odbranu profesora Stevanovića. 

UŽIVO IZ MINUTE U MINUTU: Porastao broj oboljelih od koronavirusa u BiH i regionu

U Srbiji 900 zaraženih, otvaraju se covid-1 9 ambulante, potvrđena su 23 smrtna slučaja. Preminuo prvozaraženi korona virusom u Mostaru. Zaraza kod ovog muškarca potvrđena je 17. marta.

Dakle, oni su napisali kako mu pružaju maksimalnu podršku zbog prozivki koje je dobio na svoj račun.

Dodali su da je prije svega doktor Stevanović dobar čovjek i prava osoba koju je Vlada Srbije izabrala za člana kriznog štaba. 

Podrška za doc. Stevanovića dolazi i sa medicinskog fakulteta od najboljih studenata. On je definitivno jedan od najvećih eksperata koje imamo i svako osporavanje njegovog kredibiliteta je sramotno i pretenciozno.

742347-goran-stevanovic-ls

Studenti su kazali da profesoreva stručnost nikada nije bila sporna, pogotovo njegovo znanje i kredibilitet te su iskritikovali one koji su mu uputili riječi koje nisu bile na mjestu.

PITAMO VAS

DA LI JE DOKTOR OPRAVDANO JUČER NAPUSTIO KONFERENCIJU?
 

Ne propustite