DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG LIJEPE DOKTORICE, A SADA SE POJAVIO OVAJ KOMENTAR I NIJE NAM DOBRO: Pogledajte šta su joj poručili, HIT (FOTO)

Objavljeno:01.04.2020 - 13:10
A A A Times Arial

Doktorka Darija Kisić Tepavčević, zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“ i članica kriznog štaba vlada Republike Srbije u epidemiji koronavirusa, rođena je u Sarajevu 1975. godine.

Medicinski fakultet u Beogradu završila je 2001. godine. Na istom fakultetu je magistrirala 2006. iz oblasti epidemiologije, a doktorirala je na temu: „Prediktivna vrijednost kvaliteta života u procjeni ishoda bolesti kod bolesnika sa multiplom sklerozom“.

744185-darija-kaver-ls

U februaru 2002. izabrana je u zvanje asistenta pripravnika za predmet Epidemiologija na Medicinskom fakultetu. U zvanje asistenta izabrana je u maju 2007. godine, a u isto zvanje ponovo u junu 2010. godine. Krajem te godine predložena je za izbor u zvanje docenta. Trenutno je vanredna profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Na društvenim mrežama vide je kao "sređenu, zgodnu, dotjeranu, atraktivnu", a mnogi su i fascinirani njenim dekolteom, ali i znanjem i stručnošću. Neki kažu da ih fascinira njena hladnokrvnost u kritičnoj situaciji. Ima i mnogo onih koji je vrijeđaju i gađaju je etiketama i uvredama, ali stiče se utisak da lijepa dr Darija ima daleko više obožavalaca nego hejtera.

Zato smo odlučili da napravimo malu kompilaciju stavova i mišljenja o doktorki Kisić Tepavčević sastavljenoj od objava na društvenim mrežama.

.

..

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA