PALA K'O POKOŠENA, PREKINUTA EMISIJA! Voditeljica doživjela veliki peh, smije joj se cijela SRBIJA (FOTO)

Show
PALA K'O POKOŠENA, PREKINUTA EMISIJA! Voditeljica doživjela veliki peh, smije joj se cijela SRBIJA (FOTO)
.

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ispričala je nekoliko anegdota sa posla, među kojima se našao i pad na Adi Ciganliji, kada se okliznula pa završila na leđima.

screenshot-17
"Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: 'Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno", počela je ona: "Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima."

"Prije šest, sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a poslije završio na Jutjubu", nastavila je Egelja.

1-1000x0-1

"Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem", zaključila je ona za Informer.


Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite