DANAS NE ZNAJU ŠTA ĆE S PARAMA, A NEKI SU ZAVRŠILI SAMO OSNOVNU Samo jedan pjevač ima završena 3 FAKULTETA i nikada nećete pogoditi ko je on!

Show
DANAS NE ZNAJU ŠTA ĆE S PARAMA, A NEKI SU ZAVRŠILI SAMO OSNOVNU Samo jedan pjevač ima završena 3 FAKULTETA i nikada nećete pogoditi ko je on!
.

Danas su velike zvijezde, krase naslovne strane, mogu da se pohvale uspješnim karijerama, ali mnogi od njih ne i diplomama fakulteta.

befunky-collage-44

Većina istaknutih ličnosti ima završenu samo srednju školu, ali vjerovali ili ne, ima i onih koji su završili čak dva fakulteta, dok oni drugi imaju samo osnovnu školu.

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

screenshot-4

Pjevačica Neda Ukraden ga prati u stopu i ima čak dvije diplome i to Pravnog i Filološkog fakulteta, smjer engleski jezik i književnost.

screenshot-5

Da mu je i škola bila veoma bitna dokazao je i pjevač Zdravko Čolić koji ima završen Ekonomski fakultet u Sarajevu, dok Miloš Bojanić može da se pohvali diplomom Saobraćajnog fakulteta. Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

screenshot-6

Vesna Zmijanac nije završila čak ni srednju školu, ima diplomu sa kursa daktilografije, ali je zato svoju kćerku Nikoliju Jovanović poslala sa studira Međunarodni biznis u Atini gdje je i diplomirala.

Najveći broj pjevača sa domaće estrade su završili samo srednju školu, a među njima su pjevačica Buba Miranović je po zanimanju babica, Indira Radić medicinska sestra, Halid Muslimović je metalo-strugar, dok je pjevačica Vera Matović završila učiteljsku školu.

screenshot-7

Da im je pjevačka karijera bila prioritet dokaz su i pjevačica Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović koji imaju završenu samo osnovnu školu

Novi.ba/Pink

Ne propustite