"MOŽDA SE VIDIMO POSLJEDNJI PUT", ZLATA ODMAH POZVALA GOCU BOŽINOVSKU: Pjevačice u suzama

Show
"MOŽDA SE VIDIMO POSLJEDNJI PUT", ZLATA ODMAH POZVALA GOCU BOŽINOVSKU:  Pjevačice u suzama
.

Uslijedilo ono čemu se nisu nadale!

Prije skoro dvije nedelje u našoj državi je proglašena vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa. Nadležni su donijeli mjere koje podrazumijevaju da svi ostaknu kod kuće i izbjegavaju kontakt sa drugim ljudima kako se zaraza ne bi širila.

Zbog ove situacije smo kontaktirali veliki broj naših javnih ličnosti, glumaca i pevača, kako bismo se informisali kako su i kako provode vrijeme kod kuće, budući da su navikli na veoma dinamičan životni tempo.

Pjevačica Zlata Petrović kaže da se pridržava svih mera koje su uvedene i da vrijeme provodi isključivo kod svoje kuće, a sa njom živi i njen mlađi sin.

- Šta da se radi? Pribrani smo, radimo sve što je rečeno, kada mogu svi, zašto mi da budemo izuzetak. Mlađi sin živi sa mnom, a stariji živi sa svojom suprugom i mojim unukom. Prije nekoliko dana na Mladence bio je i rođendan moga unuka, ali ja nisam mogla da prisustvujem. Pravili su mu oni tortu, ali kada sve prođe okupićemo se - kaže Zlata.

Vrijeme provodi kao i sve žene, obavljajući kućne poslove.

- Nikad mi kuća nije bila čistija, non - stop čistim, kuham, perem i trudim se da ostanem pribrana i pozitivnog stava, nadam se da će se ovo što prije završiti i da kraj bude dobar za sve nas - rekla je pjevačica.

gzjh-1000x0-1000x0

Svako veče pozdravlja zdravstvene radnike i njihov rad, aplauzom sa svoje terase.

- Svaki put me savladaju emocije i plačem kada tapšemo. Moj sin se čudi, a ja ne mogu da mu objasnim da me jednostavno savladaju emocije - rekla je pjevačica.

Redovno se čuje sa svojom prijateljicom pevačicom Gocom Božinovskom.

- Goca brine monogo više nego ja. Stalno se čujemo, prije neki dan me zvala i kaže uključi kameru da se vidimo, možda nam je ovo posljednji put. Petnaest minuta mi smo pokušavale da uključimo kameru i na kraju smo shvatila u cijeloj gužvi da je to bio običan, a ne Vajber poziv - ispričala je Zlata i kaže da su se obe smijale ovoj situaciji koja im je popravila raspoloženje.

Izvor: Alo.rs

Ne propustite