On ima 22, a ona 76 i LJUBAV CVJETA: Upoznali su se na sahrani njenog sina, a on je godinu dana mlađi od njenog unuka (FOTO)

Kiosk
On ima 22, a ona 76 i LJUBAV CVJETA: Upoznali su se na sahrani njenog sina, a on je godinu dana mlađi od njenog unuka (FOTO)
Razlika od 54 godine ne predstavlja nikakav jaz između Almede Hardvik (76) i Garija Hardvika (22) koji su u skladnom braku već petu godinu.

Razlika od 54 godine ne predstavlja nikakav jaz između Almede Hardvik (76) i Garija Hardvika (22) koji su u skladnom braku već petu godinu.

Više od 300 "Tik-Tok" video zapisa prikazuju neobičnu, ne tako čestu priču, zaljubljenog bračnog para, koji u snimcima stoji jedan nasuprot drugog i ljubi se. Na spomenutim snimcima nalaze se Almeda i njen muž Gari Hardvik, koji su u brak stupili 26. oktobra 2015. godine, dvije nedjelje nakon poznastva.

Neobičnost njihovog braka, u očima posmatrača ogleda se samo u jednoj stvari, a to je razlika u godinama s obzirom na to da ona iznosi 54 ljeta, prenosi "DailyMail".

Gari je Almed upoznao na sahrani njenog sina, kada mu je bilo 17 godina, a tada mu je pored tuge koje je osjećao zbog njenog gubitka za oko zapalo i jlepota sedamdesetjednogodišnje Almed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentine’s date with my love. ❤️

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on

Nakon izvjesnog vremena njih dvoje su se ponovo susreli na rođendanskoj žurki zajedničkog prijatelja, a tada su se u gužvi prepoznali i otpočeli razgovor koji ih je kasnije odveo u vezu, a potom i u brak kada je Gari napunio 18 godina.

Almed se seća momenta kada ga je videla, a i onoga što joj je tada prošlo kroz glavu, a to je da je Gari "taj".

Gariju ovo međutim nije bila prva veza sa osobom koja je starija od njega, pre Almed se zabavljao sa gospođom koja je tada imala 77 godina.

Gari Hardvik se seća da je prilvlačnost ptema starijim ženama osjećao i onda kada je bio tinejdžer, ali da je tada oklijevao da o tome razgovara sa nekim. Veliki izazov za njega je predstavljao da o tome priča svojoj baki , koja svog unuka, nakon što joj je priznao da voli starije žene, nije osudila.

Bračni par u vom braku ima ono što im je potrebno, a to je za njih ljubav, razumijevanje i strast.

- Iako sam u svom prvom braku sa svojim pokojnim mužem dobila šestoro djece, između nas nije postojala fizička naklonost koju sa Garijem imam- izjavila je Almed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Four years ago on this very day, I gave my heart & my soul to the woman who steals it over and over again everyday. Until the day I met you I never knew that It was possible to love someone so deeply. My love for you goes beyond this world and deeper than the ocean. We've been through ups and downs together that we always overcame, looking back, it truly only made us stronger. Because of you, I look forward to waking up each morning and working hard so we can achieve our goals & dreams. You make me so proud each and everyday & you are truly the most strongest woman I've ever known. You motivate me to the fullest. You are absolutely beautiful inside & out. You are not only my wife but also my best friend. I prayed to God to make you my wife and today, four years later, I can say God has given me more than what I could have ever prayed for. I promise you to love you unconditionally and shower you with all the care and concern you desire until my last breath. Thank you for turning my life around and changing me into who I am now. I am so grateful for your love every single day. I love you with all my heart Mrs. Hardwick.<3 <3 Your Husband Forever <3

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on

Gari, iako je mlađi od jednog Almedinog unuka, za sebe smatra da je zreo za svoje godine .

- Uvijek se pozdravljamo poljupcima, uživamo u našoj vezi. Kada sretnete savršenu osobu za vas, to znate i osjećate i ne želite da izgubite taj osjećaj- priča Gari Hardvik.

(Blic.rs)

Ne propustite