PRIJE 4 GODINE JE PREMINUO MARINKO, A PRED SAMU SMRT JE URADIO STVAR KOJA ĆE VAS NAJEŽITI: Porodica i dalje neutješna zbog gubitka

Show
PRIJE 4 GODINE JE PREMINUO MARINKO, A PRED SAMU SMRT JE URADIO STVAR KOJA ĆE VAS NAJEŽITI: Porodica i dalje neutješna zbog gubitka
-

Porodica je i dalje neutješna zbog gubitka!

Popularni glumac, pjevač i voditelj Marinko Madžgalj napustio nas je na današnji dan prije četiri godine, nakon borbe sa rakom pankreasa. Iza sebe je ostavio neutješnu porodicu, koja i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.

Marinko Madžgalj rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći dio djetinjstva proveo u Kotoru, gdje je odrastao.

Diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je uspješan i kao pjevač i voditelj. Sa prijateljem Ognjenom Amidžićem osnovao je bend "Flamingosi", sa kojim je postigao veliku popularnost.

untitled-1000x0

Kada je njegov privatan život u pitanju, Marinko je bio u višegodišnjem braku sa glumicom Dubravkom Mijatović, sa kojom je dobio kćerku Saru. Nakon razvoda, jedina djevojka za koju je javnost znala bila je Lana Sekulić.

Nesrećni trenutak nastupio je kada su mu lekari saopštili da mu je ostalo još tri mjeseca života, ali ih je on iskoristio do posljednjeg daha. Snimao je seriju u Crnoj Gori, išao je na hemioterapije i uradio nešto što je sakrio od mnogih, a što mu je bilo jako važno - 20 dana pred smrt se krstio u manastiru Ostrog, iako je zbog slabosti to jedva izdržao.

55608050-413266005908972-2144596278925852672-n-1000x0

Marinko je tog 26. marta preminuo od posljedica raka pankreasa. Za opaku bolest saznao je prekasno, te je jedne večeri prevezen u KBC "Bežanijska kosa". Tamo mu je dijagnostikovan karcinom i jedan period proveo je u bolnici na liječenju.

Sahranjen je 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pjesama "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje".

Epidemiolog koji je prije 14 godina upozoravao na PANDEMIJU KORONA VIRUSA objašnjava šta nas još čeka: Ovo neće stati dok se ne dese SLJEDEĆE 3 STVARI

Epidemiolog Lari Brilijant (75), koji je 2006. godine upozorio svijet na pandemiju, kaže da možemo da pobedimo korona virus, ali da su nam prije svega prioriteti masovna testiranja.

Izvor: Alo.rs

Ne propustite