DOKTORICA MARTINA IZ SRBIJE ODUŠEVILA REGIJU: Čekajte da čujete koliko sati je provela na poslu

Aktuelno
DOKTORICA MARTINA IZ SRBIJE ODUŠEVILA REGIJU: Čekajte da čujete koliko sati je provela na poslu
.

Ljekari i ostalo medicinsko osoblje tokom pandemije korona virusa rade duple, pa i troduple, četvoro duple smjene. Primjer za to je dr Martina Glidžić, infektolog sa odeljjenja za HIV i AIDS Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu.

Dr Martina Glidžić kako je objavljeno na Fejsbuku bila je 30 sati na poslu. Požrtvivanost, solidarnost, humanost. Sve to ionako stoji u opisu ljekarske profesije, a posljednjih mjeseci koliko traje borba sa kovidom- 19, posebno dolazi do izražaja.

Slika koja je objavljena na Fejsbuk profilu pjevača Nikole Rokvić koji učestvuje u volonterskim akcijama pomoći starijim građanima u Beogradu, dobila je više od hiljadu lajkova i komentare poput ovih: "Svaka čast! Bog neka te čuva! Pozdrav! ", "Bravo sve pohvale".

martina

foto. Instagram

Ko je dr Martina Glidžić?

Martina i njene brojne kolege u Srbiji, ali i širom svijeta zaslužuju svaku riječ pohvale. Kao i svi zaposleni u zdravstvenim ustanovima, ali i farmaceuti koji dolaze u kontakt sa velikim brojem ljudi,

Dr Martina Glidžić Pakenham specijalista infektologije sada se bori sa korona virusom, a prije pandemije je kao jedna od tri infektologa pružala pomoć pacijentima na odeljenju za HIV i AIDS na klinici u Beogradu, i pored toga radila sa ambulantskim HIV-pozitivnim pacijentima, kojih je dnevno bilo i do 100.

Doktorka je 14 godina radila u Velikoj Britaniji, a onda se prije nekoliko godina vratila u Srbiju.

OVAJ DOKTOR JE DAO NAJBOLJE OBJAŠNJENJE KORONE OTKAD JE SVE POČELO: Ovo svi moraju da vide!

Broj jedan za zanimljivosti - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Žena Blic

Ne propustite