ZORICU MARKOVIĆ IZNIJELI IZ ZADRUGE, HITNO JOJ UKAZANA MEDICINSKA POMOĆ: Stajala je kod Anabele, a onda..

Show
ZORICU MARKOVIĆ IZNIJELI IZ ZADRUGE, HITNO JOJ UKAZANA MEDICINSKA POMOĆ: Stajala je kod Anabele, a onda..
.

Zorici Marković je pozlilo na imanju u Šimanovcima zbog priče vezane za brak Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

- Zorica je veliki emotivac, sve prima k srcu, i dok je tešila Anabelu veoma se potresla. Toliko se unijela u priču da je počelo da je probada i guši. Nastala je panika, a produkcija je odmah reagovala, izveli su je sa imanja i ukazali joj stručnu pomoć - otkrio je izvor za "Svet".

- Zorica je za dlaku izbegla infarkt. Nju je potresla ova priča jer ju je podsjetila na neke stvari iz njenog života. Pritisak joj je naglo skočio i upala je u predinfarktno stanje. Ne smijem ni da pomišljam šta bi bilo da nisu reagovali na vrijeme.

c1029d6534eec93efba84b3fecd217f8

foto: RAS Srbija

- Zorica je tri puta imala ovakve situacije. Prvi infarkt je doživjela kada je pjevala na jednoj svadbi. Tada je pala u nesvijest. Poslije toga su joj ugrađena tri bajpasa. Nakon nekoliko godina se rastavljala sa životom kada joj se zapušio treći bajpas, nakon čega su joj ugradili i stentove. Ona svakodnevno uzima lijekove i ne smije da se potresa - dodao je izvor.

- U njenoj porodici su svi imali srčane probleme. Prije nego što je ušla u "Zadrugu", rođeni brat joj je preminuo od infarkta. Za sada će se pridržavati terapije, pa će za desetak dana ići na kontrolu.

Izvor: Puls Online

Ne propustite