JELENA KARLEUŠA PRONAŠLA ZABRINJAVAJUĆI CRTEŽ U SOBI MALE NIKE: Na slici KORONA VIRUS, pogledajte šta je nacrtala (FOTO)

Kiosk
JELENA KARLEUŠA PRONAŠLA ZABRINJAVAJUĆI CRTEŽ U SOBI MALE NIKE: Na slici KORONA VIRUS, pogledajte šta je nacrtala (FOTO)
..

Iako cijela situacija oko korona virusa pogađa najviše stariju populaciju, pjevačica Jelena Karleuša je željela da skrene pažnju i na one najmlađe. 

Ona je objavila crtež njene kćerke, koji pokazuje zabrinutost za mamu:

Iako cijela situacija oko korona virusa pogađa najviše stariju populaciju, pjevačica Jelena Karleuša je željela da skrene pažnju i na one najmlađe. Ona je objavila crtež njene kćerke, koji pokazuje zabrinutost za mamu: - Ovo je crtež moje kćerke Nike, koja brine da joj se mama ne razboli od virusa. Djeca su u ovom periodu jako osjetljiva. Ovakve situacije mogu da ostave trajne posljedice na dječju psihu. Kolektivni strah pogađa naše najmlađe. Pričajte sa njima, pružite im sigurnost i objašnjenja - napisala je Jelena uz objavu.

UŽIVO IZ MINUTE U MINUTU: U Konjicu pet novih slučajeva zaraze koronavirusom

Broj jedan za aktuelno - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

- Ovo je crtež moje kćerke Nike, koja brine da joj se mama ne razboli od virusa. Djeca su u ovom periodu jako osjetljiva. Ovakve situacije mogu da ostave trajne posljedice na dječju psihu. Kolektivni strah pogađa naše najmlađe. Pričajte sa njima, pružite im sigurnost i objašnjenja - napisala je Jelena uz objavu.

jel

Ne propustite