LEPA LUKIĆ U SUZAMA, POLA SATA PLAKALA ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Evo šta se desilo RANO JUTROS!

Show
LEPA LUKIĆ U SUZAMA, POLA SATA PLAKALA ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Evo šta se desilo RANO JUTROS!
.

Pjevačka legenda Lepa Lukić je kao i mnogi ovih dana u samoizolaciji, odnosno u svom domu. Kao odgovoran savjestan građanin, ona se pridržava svih mera i preporuka stručnih lica, budući da su zvog opasnog korona virusa, kako je poznato, najugroženije osobe starije od 65 godina.

Mnogi su se zapitali ko joj, u ovim teškim danima za sve nas, pomaže i vodi računa o tome da ima sve neophodno za normalan život.

- Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gde ću kad je prazno sve i ne bih da riskiram. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice - rekla je Lepa, koja je posebno istakla da joj je svoju pomoć ponudila koleginica Snežana Đurišić, koja je se setila u ovim teškim danima i time je potpuno ganula.

- Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Sjetila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba doneti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: "Imaš mene, ne treba nikog da zoveš". Njen sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovejk, ali me posebno raznježila što se sjetila mene - rekla je Lepa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lepalukic #odizvoradvaputica #srcejemojeviolina

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

Potom je dodala i da je oprezna budući da je imala iskustva i sa lopovima, koji su joj prije nekoliko godina upali u stan dok je spavala i odnijeli veću sumu novca.

ŽENA IZ HRVATSKE PITALA MOŽE LI ZALEDITI MASLAC JER GA JE KUPILA PREVIŠE: Dobila je +18 odgovor, OVO BOLI!

ŽENA koja je kupila previše maslaca postala je predmet sprdnje na društvenim mrežama, ali i izazvala bijes mnogih.

- Takođe se javljaju volonteri, dolaze na vrata, ali ne znam ko su, tako da samo one koje ja pozovem - njima mogu dati novac da kupe šta treba, da me neko ne prevari - rekla je Lepa na kraju razgovora.

(Republika.rs)

Ne propustite