"Moja najbolja prijateljica je iz vrlo bogate porodice, dok sam ja iz vrlo siromašne"

Kiosk
"Moja najbolja prijateljica je iz vrlo bogate porodice, dok sam ja iz vrlo siromašne"
.

Moja najbolja prijateljica je iz vrlo bogate porodice, dok sam ja iz vrlo siromašne. To nam nikada nije pravilo probleme, nikada se nisam osjećala manje vrijednom, međutim… 

girll-lno

Ona se udaje za mjesec dana, a mene je kao najbolju prijateljicu postavila za njenu kumu i u tom trenutku sam prvi put osjetila da sam manje vrijedna. Nakon par dana rekla sam joj da zbog moje finansijske situacije ne mogu biti njena kuma jer ne želim da sramotim ni nju ni sebe. Bila je u šoku, par sekundi samo je ćutala i nepomično me gledala, a onda mi je rekla da se ništa ne brinem i da nikuda ne idem dok ne dođe, a onda je ustala od stola i otišla. 

women33

Nakon nekih pola sata vratila se i iz torbe izvadila veliku kovertu. Ništa mi nije bilo jasno, ali kada mi je tu kovertu dala i kada sam je otvorila prosto sam se zaledila od šoka. Koverta puna eura, u svom životu nisam vidjela toliko novca na jednom mjestu… Kratko sam izgovorila “koliko novca”, a ona je dodala na to “10.000 eura”. Tada me je zagrilia i rekla da bez mene u ulozi kume nema ni njene svadbe, te da ako mislim da je 10.000 malo da se pokažem u svjetlu najbolje kume na svijetu da će mi dati još toliko.

girl8
 Ne znam kako da opišem osjećaj, ono za života mi je dala sigurno i više kroz odjeću, poklone, hranu i sve ostalo… ma mnogo više, ali ovako i na ovaj način, baš sam u šoku. I ja sam dobra prema njoj u granicama mojih mogućnosti, ali ovo… definitivno je najbolja prijatlejica na svijetu i presretna sam i preponosna zato što je moja.

Ne propustite