SJEĆATE LI SE KRISTINE MANDARINE, OGLASILA SE I FANOVI PLAČU: Kad čujete šta joj se desilo, NEĆE VAM BIT DOBRO (FOTO)

Kiosk
SJEĆATE LI SE KRISTINE MANDARINE, OGLASILA SE I FANOVI PLAČU: Kad čujete šta joj se desilo, NEĆE VAM BIT DOBRO (FOTO)
.

Kristina Penava društvene mreže žari i pali svojim izgledom i velikim grudima koje su je i popularizirale. No, nedavno je izjavila kako će ih smanjiti...

Najpopularnija prodavačica mandarina u Hrvatskoj Kristina Penava (20) poznata je po svojim bujnim grudima pa tako nije oduševila obožavatelje na društvenim mrežama kad ih je obavijestila o tome da će ići na smanjivanje. Kristina je na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a jedan od njih pitao ju je planira li još povećati grudi.  

kristina-3

- Ne, smanjit ću ih - napisala je Kristina te dodala kako zbog grudi jedino može spavati na trbuhu. Pratitelji su bili znatiželjni te su je pitali boji li se korona virusa, na što se Kristina našalila i rekla kako ne te da mandarine liječe sve.  Osim što prodaje na štandu sezonsko voće, Kristina se nedavno bacila u biznis pranja automobila.

unnamed

- Nije mi nimalo naporno prati automobile i baš se vidim u toj ulozi - izjavila je Penava te dodala kako joj je zabavno prskati i glancati skupocjene “mašine”. Za nedavno pranje automobila odjenula je kratke, vruće hlačice, koje su joj više otkrile nego pokrile stražnjicu, crveni top, koji sliči kupaćem kostimu, te visoke crvene čizme.  

kristina-mandarina-instagram1

foto: Instagram

- Puno mi je lakše prati automobile u kratkim hlačicama i nekoj majici. U tome se najbolje osjećam - rekla je Kristina.

Izvor: 24sata.hr

Ne propustite