ZORAN JE POKOJNOJ JELENI DAO NADIMAK, DANAS GA JE IZGOVORIO, SRBIJANSKI MEDIJI BRUJE: Evo kako ju je zvao, kad čujete OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI!

Show
ZORAN JE POKOJNOJ JELENI DAO NADIMAK, DANAS GA JE IZGOVORIO, SRBIJANSKI MEDIJI BRUJE: Evo kako ju je zvao, kad čujete OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI!
.

On je ovom prilikom ispričao koji je nadimak Zoran koristio kada se obraćao svojoj supruzi

U beogradskoj Palati pravde danas je okončano ročište u okviru suđenja Zoranu Marjanoviću, okrivljenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

Jedan od svjedoka bio je i Boris Pucić, policajac koga je Zoran Marjanović prvog pozvao nakon nestanka njegove supruge Jelene. 

zoran2

foto: Alo.rs

Pucić je u svom svjedočenju rekao kako je odavno upoznao najprije Jeleninog oca, a zatim i majku. Kaže da je Zorana upoznao još dok su se Jelena i on zabavljali. Rekao je da se nisu viđali često, možda jednom mjesečno, a nekad i ređe od toga. Najčešće su se družili u studiju koji je u sklopu porodične kuće Marjanovića.

320369-zoran-i-jelena-ls

foto: Facebook

On je ovom prilikom ispričao koji je nadimak Zoran koristio kada se obraćao svojoj supruzi. Zvao je od milošte ,,TETKA''. Pucić je ispričao da je ovaj detalj zapazio kada je išao kod Marjanovića na kafu, i do danas mu je ostao upečatljiv. 

Takođe, primijetio je da za vrijeme njihovog druženja Zoran nikada nije bio nasilan ili grub prema Jeleni.

Izvor: Espreso.rs

Ne propustite