OTAC ZORANA MARJANOVIĆA DOŠAO NA SUD DANAS, PA JEDNIM POTEZOM RAZBJESNIO CIJELU SRBIJU: Kako može ovo da uradi?

Aktuelno
OTAC ZORANA MARJANOVIĆA DOŠAO NA SUD DANAS, PA JEDNIM POTEZOM RAZBJESNIO CIJELU SRBIJU: Kako može ovo da uradi?
.

Marjanović Vladimir pojavio se danas pred sudom, gde se njegovom sinu sudi za ubistvo supruge i tom prilikom podlučio da iskoristi svoje zakonsko pravo.

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu, a pred sudijom konačno su se pojaviti preostali članovi porodice Marjanović.

zoran-foto-espreso

Prvenstveno su trebali da budu Zoranovi roditelji, od kojih se očekivalo da po prvi put ispričaju svoja saznanja vezana za ubistvo njihove snaje.

Majka Zorana Marjanovića, međutim, nije se pojavila, a ona je, kako je rečeno doživjela moždani udar.

Otac Vladimir, danas se ipak, pojavio pred sudom, ali je na zaprepašćenje prisutnih odlučio da iskoristi zakonsko pravo da ne svjedoči jer je u srodstvu sa optuženim.

zoran

Saslušanje ovih svjedoka samo je prvo u nizu koje nas očekuje u narednih 10 dana, jer Viši sud pozvao je njih 14 da u naredne dvije sedmice ispričaju sva svoja saznanja vezana za ubistvo koje potresa javnost posljednje tri i po godine. Sljedeća suđenja očekuju nas 9. i 10. marta kada će se pred sudijom pojaviti prijatelji i poznanici ovo dvoje supružnika, kao i policajci koji su bili na nasipu i učestvovali u potrazi pjevačice

Ne propustite