Preporučujemo: otkrijte tajnu savršenog odmora uz Hotel Atrium 5*, a na poklon dobivate Spa tretman po želji!

Aktuelno
Preporučujemo: otkrijte tajnu savršenog odmora uz Hotel Atrium 5*, a na poklon dobivate Spa tretman po želji!
-

Hotel Atrium smješten je 1 km od Dioklecijanove plače, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

2-copy

Objekt uključuje elegantno namještene i klimatizirane sobe te besplatan pristup spa centru Aurelia s unutarnjim bazenom, hidromasažnom kadom i saunama.

12

Prostorija za fitness nedavno je obnovljena. Kockarnica Admiral u sklopu objekta nudi glazbu uživo.

13

Udobne i luksuzne sobe hotela Atrium zvučno su izolirane te sadrže ogrtače, papuče i kozmetički pribor. Smještajne jedinice uređene su u bež i tamnosivim nijansama, a sve uključuju besplatni WiFi i TV ravnog ekrana. U hotelu Atrium dostupan je izdašan američki doručak, koji je moguće poslužiti i u sobama.

6-copy

Restoran s jelima po narudžbi Cardo poslužuje jela mediteranske i međunarodne kuhinje. U modernom baru City gosti mogu popiti kavu ili ukusan koktel.

8

Kockarnica Admiral, otvorena 24 sata dnevno, prostire se na više od 1000 m² i najveća je kockarnica u Dalmaciji. Gostima su 24 sata dnevno na raspolaganju recepcija i posluga u sobu, a u sklopu objekta također su dostupne kemijska čistionica, usluga najma automobila te usluga prijevoza iz/do zračne luke.

5-copy

 Osoblje na recepciji rado će gostima pomoći oko organiziranja raznih izleta i obilazaka. Splitska zračna luka udaljena je 22 km, a do Trogira ima svega 24 km.

4-copy

 

Dva noćenja za dvije osobe uz bogat buffet doručak i neograničeno korištenje bazena, saune i fitnessa platite po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite