JELENA KARLEUŠA SMRŠALA DO IZNEMOGLOSTI, JEDAN DETALJ JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU Da li ste vi primijetili?

Show
JELENA KARLEUŠA  SMRŠALA DO IZNEMOGLOSTI, JEDAN DETALJ JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU Da li ste vi primijetili?
.

Jelena Karleuša ima manji dekolte, kako tvrde regionalni mediji, ali je i dalje nepoznanica da li je išla pod nož kako bi smanjila grudi.

Pop zvijezda ovu estetsku korekciju izvršila je još devedesetih godina, na početku karijere, kada su velike grudi bile u trendu.

Ipak, izvor kaže da je verovatnije da je Karleuša smršala.

karleusa-3

-Ne vjerujem da je vadila silikone, znali bismo za to. Jednostavno, žena je smršala, prepolovila se i naravno da se to odrazilo i na grudi. Kako vam pada kilaža, tako se i grudi smanjuju. Nije da ih sada nema, ali bile su veće ranije. Mi se šalimo sa njom da će se Duško pobuniti, svi muškarci vole pune ruke posla – kaže izvor kroz šalu i dodaje:

-Ali, sada ozbiljno, Jelena izgleda fantastično otkako je smršala. Sve joj lijepo stoji. Ona uvijek umije da se obuče i to su redovno komadi sa svjetskih modnih pista, ali sada i na njoj izgledaju kao na manekenkama koje su ih šetale – kaže izvor, piše “Svet”.

karleusa

Izvor kaže da su neke kolege zabrinute za nju, zbog činjenice da je toliko smršala.

-Nekada se pitamo da li ta žena išta jede koliko se osušila. I na snimanjima je vrlo disciplinovana, pije samo vodu, ali za razliku od nas, ne kuka. Mi čim udarimo po dijeti, boli nas glava, hvata nas nesvjestica, nemamo snage, a ona je uvijek puna energije i elana.

Novi.ba/Svet

Ne propustite