MARIJA KULIĆ OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA U ZADRUZI, SVE JE IGRA, ONI SU GLAVNI IGRAČI! Iznijela sav prljavi veš, ovo će joj mnogi ZAMJERITI

Show
MARIJA KULIĆ OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA U ZADRUZI, SVE JE IGRA, ONI SU GLAVNI IGRAČI! Iznijela sav prljavi veš, ovo će joj mnogi ZAMJERITI
.

Dragana Mitar i Marija Kulić su danas ušle u nikad veći sukob jer je Marija nije štedela ni u jednom trenutku, pa je iznela da smatra da je cela njena priča sa Edisom Fetićem navodno taktika za opstanak u rijalitiju.

80057454-170667777664094-6197538177771634688-n

- Pa gospođa Marija Kulić konstantno ima neki problem sa mnom. Uhvatila se kao pijan plota za mene. Ne gleda u svoje dvorište. Prvo treba da pomete kod svoje ćerke a onda kod drugih. Konstantno mora da komentariše stvari po njenom, smatra da je kompetentna, ja se sa tim ne bih složila. Tužila sam Mariju za to konstantno vređanje, vređam i ja nju, tu smo u egalu - rekla je Dragana.

- Meni je Dragana antipatična, još od prošle sezone zbog njenog ponašanja i tog nemorala. Ona je velika sramota ženskog roda. Smatram da Edo, ima on tu dozu normale u sebi. On je rekao da je za njega ovo ovde igra. Nijedan normalan muškarac ne bi prešao preko takvih stvari. Da na njegovi oči bude u vezi sa drugim muškarcem. Mislim da joj nije oprostio i da joj nikada neće oprostiti. Oprostio joj je zbog te igre, da bi duže ostali u rijalitiju. Nikada joj neće oprostiti Tomovića - zaključila je Marija.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite