HITNO JAVLJENO IZ ZATVORA: Objesio se! Čovjek od kojeg je strahovao region

Aktuelno
HITNO JAVLJENO IZ ZATVORA: Objesio se! Čovjek od kojeg je strahovao region
.

Goran Janković, optužen za trostruko ubistvo, izvršio samoubistvo u novosadskom zatvoru. Novosađanin Goran Janković (38), optužen za trostruko ubistvo, danas u popodnevnim satima je, kako se nezvanično saznaje, izvršio samoubistvo.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je da je pritvoreno lice J.G. počinio samoubistvo, vješanjem u sobi u kojoj je bio smješten. Okružni zatvor je kažu u Upravi, postupio u skladu sa zakonom i o tome odmah obavijestio policiju koja je obavila uviđaj, nadležno tužilaštvo i sud.

gzhjgb-1000x0

Pritvoreno lice je samoubistvo počinilo u sobi u kojoj je bio smješten – kažu u Upravi.

U trenutku kada je sebi oduzeo život, drugo lice koje je takođe u toj sobi je bilo na šetnji.

On je optužen za ubistvo supruge Mirjane (32), i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57), u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep. Zločin se dogodio 24. maja 2019. godine.

On se u pritvoru Okružnog zatvora u Novom Sadu nalazio od 27. maja 2019. godine kada je uhapšen na starom brodu usidrenom na Ribarskom ostrvu. Prethodno se nekoliko dana sakrivao od policije, a navodno je planirao bjekstvo preko granice, te ja za njim bila raspisana poternica.

sqs-1000x0

Janković se sumnjiči da je tog 24. maja u jutarnjim satima u Ulici Petefi Šandora 156b u novosadskom naslju Telep, usmrtio suprugu Mirjanu, koja se kod roditelj sklonila nakon što je 11. maja policiji podnijela prijavu protiv Gorana zbog nasilja u porodici. Sa sobom je povelu i dvojicu njihovih sinova.

Uprkos zabrani prilaska i komuniciranja, on je to jutro, poslije večeri provedene u jednoj kafani u Adicama, naselju u kojem su on i Mirjana živjeli sa djecom, došao do kuće ženinih roditelja da joj se, kako je navodno rekao, osveti zato što ga je prijavila policiji za nasilje u porodici i sa sobom odvela i sinove.

goran-jankovic-1000x0

Janković je kako se saznaje, priznao da je tasta i taštu ubio čekićem, a da je Mirjanu najpre tukao i davio i da je na njoj iskalio sav bijes. Zločin koji je potresao Srbiju, dogodio se naočigled njegovih i Mirjaninih maloljetnih sinova.

Novi.ba/Alo

 

 

 

 

Ne propustite