"Zaposlen sam u Njemačkoj, radim fizičke poslove i mnogo mi je teško"

Kiosk
"Zaposlen sam u Njemačkoj, radim fizičke poslove i mnogo mi je teško"
.

Zaposlen sam u Njemačkoj, radim fizičke poslove i mnogo mi je teško, koliko zbog teških poslova, toliko i zbog odvojenosti od porodice.

Sa suprugom sam u braku već 10 godina, imamo 3 djece, uvijek sam se trudio da im sve obezbjedim. Supruga nikad nije radila, njen ”posao” je bio da se brine o djeci. Nisam išao kući skoro 3 mjeseca pa sam zamolio šefa da mi da par slobodnih dana kako bi otišao u Bosnu. Dobio sam slobodne dane i sa prijateljem krenuo za Bosnu.

niski-deblji-muskarac
 
Nisam htio reći supruzi da dolazim, u nadi da će to biti lijepo iznenađenje za nju i djecu ali umjesto toga iznenađenje je dočekalo mene, Kada sam došao kuća je bila otključana, ušao sam u dnevnoj sobi ugledao moju suprugu sa mlađim muškarcem.

ljubav-4

Po izgledu tog muškarca sam mogla zaključiti da se radi o mladiću u 20-im godinama. Nisam mogao vjerovati šta vidim, prva pomisao je bila da sanjam, par puta sam se ugrizao za prst ali to nije bilo san. Njih dvoje su također bili van sebe, kao u nekom transu. Okrenuo sam i izašao, nisam htio da pravim scene jer sam se bojao kako bi se sve završilo. Otišao sam do grada, u hotel i toliko mi je teško da želim da se ubijem. Grozno se osjećam, cijeli svjet mi se srušio.

girl-3

Za koga radim sve ove godine, ZAŠTO… Koliko dugo to sve traje… Zaputio sam se u hotel i bilo mi je mnogo teško. I sad je, grozno se osjećam, cijeli svijet mi je srušen. Pomislio sam za koga radim sve ove godine, zašto, koliko dugo sve to traje?? Sva moguća pitanja su mi prolazila kroz glavu. Da li su djeca moja!? Milion pitanja mi je u glavi, a niti jedan odgovor. Ni sam ne znam šta će biti dalje
Izvor: magazindan.info

Ne propustite