VANESA JE UGLEDALA JEDNU OSOBU I ODMAH BRIZNULA U PLAČ, POGLEDAJTE OVAJ DETALJ SA OPROŠTAJA: Dirnut će vas ravno u srce

Aktuelno
VANESA JE UGLEDALA JEDNU OSOBU I ODMAH BRIZNULA U PLAČ, POGLEDAJTE OVAJ DETALJ SA OPROŠTAJA: Dirnut će vas ravno u srce
.

U Stejpls centru u Los Anđelesu, dvorani Lejkersa, odvija se ceremonija u znak sjećanja na Kobija i Đijanu Brajant  legendarnog američkog košarkaša i njegovu kćerku koji su, uz još sedam osoba, poginuli u padu helikoptera 26. januara u Kaliforniji.
– Bio je najbolji muž. Volio me više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čovjeka kao što je Kobi. Nije bio samo košarkaš, bio je i umjetnik. Zato su pogođeni svi širom svijeta – izjavila je Brajantova supruga Vanesa o legendi NBA i svjetske košarke, prenosi B92.

kobe4
Pjesmu Kobiju i Đijani posvetila je slavna Bijons.

– Ovdje sam jer volim Kobija Brajanta i Đijanu, ovo je jedna od Kobijevih omiljenih pjesama. Pjevajte sa mnom, glasno, da mogu da čuju našu ljubav, rekla je Bijonse danas na komemoraciji Kobija Brajanta i njegove kćerke u Stejpls centru u Los Anđelesu.

Sa nevjerovatnom emocijom je otpjevala numeru “XO” kao i “Halo”, u svečanom žutom odjelu, a tokom nastupa bilo je momenata kada je jedva uspjela da pobijedi suze.
Prije nastupa Bijonse porodica Brajant zahvalila se svima na podršci i rečeno je da bi Kobi, Đijana i prijatelji koji su 26. januara stradali sa njima u nesreći u Kaliforniji, željeli baš ovakav događaj.

kobe5
Uslijedila je retrospektiva Kobijeve karijere, a momenat kada je na snimku prikazano kako Kobi ljubi kćerkicu Đijanu pored košarkaškog terena jači je od ljubavi.

Čuo se i savjet legendarnog Kobija da naporan rad ostvaruje snove.

Dženifer Lopez je na Instagramu prije odlaska u Stejpls centar na Instagramu pokazala da na noktima ima brojeve 24 i 2 koje su na dresovima nosili Kobi i Đijana.

kobe3

Džej Lo je na komemoraciji sa Aleksom Rodrigezom i ne prestaje da plače. Tu su i Kim i Kloi Kardašijan, Kreis Džener i Kanje Vest.

Tu su i roditelji Kobija Brajanta Pem i Džon Brajant, prenosi Žena Blic.

Ne propustite