PROCURILA MRAČNA TAJNA O DRAGANI I EDISU, EVO ŠTA SU URADILI PRIJE NEGO ŠTO SU UŠLI U ZADRUGU: Da li Zihla zna za ovo, ZGADIT ĆE VAM SE ZA SVA VREMENA

Show
PROCURILA MRAČNA TAJNA O DRAGANI I EDISU, EVO ŠTA SU URADILI PRIJE NEGO ŠTO SU UŠLI U ZADRUGU: Da li Zihla zna za ovo, ZGADIT ĆE VAM SE ZA SVA VREMENA
.

Rijaliti-zvijezda Miljana Kulić prije sedam dana diskvalifikovana je iz treće sezone rijalitija "Zadruga" zbog nedoličnog ponašanja i širenja neistine na račun produkcije televizije Pink.

Kulićeva se brzo pokajala zbog svojih riječi, a produkcija je bila blagonaklona prema njoj, te su joj dozvolili da nastavi takmičenje. Miljanin veliki povratak  na ekrane dogodio se na sceni Zadrugovizije, a ona je pred ulazak otkrila taktiku. 

miljana

foto: Printscreen

Naime, Miljana tvrdi da se u "Zadrugu" vraća naoružana informacijama, a prvi na tapetu su joj ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić.

- Uništiću Edu i Draganu, toliko informacija imam da im je bolje da se nikada više sa mnom ne kače. Znam sve, s kim su bili, šta su sve radili. Njihovoj lažnoj priči ću presuditi ja, dosta su varali narod - rekla je Miljana, a potom otkrila da je veoma ljuta na Gagija Đoganija. 

- Gagi me je mnogo razočarao, priklonio se onom idiotu koji mu je iskoristio kćerku. Gagi će platiti što me je izdao, a on zna odlično šta je uradio - rekla je Miljana, a ove tvrde potvrdila je i po ulasku u "Zadrugu", kada je pred kamerama počela da ga provocira.

edis-3

- Dobro veče, Gazmene! Ostalo je pet mjeseci do kraja rijalitija, Gazmene! Izvini što te zovem imenom, Gagi! Ti si Gagi! Gazmen je samo u ličnoj karti. Kada sam ljuta, ja te zovem Gazmen, inače si bio Gagi! Volim te! Dođi malo da porazgovaramo, Gagi - govorila je Miljana, a Gagi je gutao knedle.

O bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli rekla je samo da će u budućnosti postupati pametnije s njim.

- Ja znam ko je Zola, ovog puta ću ja njega vrtjeti oko malog prsta, vidjećete. 

Za kraj, Miljana je rekla da ima informacije o mnogim zadrugarima, ali da će to biti iznenađenje.

- Informacije imam o mnogima. ali čuće se to u Bijeloj kući. Želim samo da kažem da mi je mnogo žao što sam ispala nefer prema ovoj kući, produkciji, koja me je ispoštovala maksimalno, potrudiću se da unutra opravdam njihovo povjerenje. 

Ne propustite