ZILHA POVUKLA NOVI POTEZ, HITNO SE OGLASILA SESTRA EDISA FETIĆA, OVO ĆE BITI ŽESTOKO: Kad čuje Dragana Mitar POZLIT ĆE JOJ!

Show
ZILHA POVUKLA NOVI POTEZ, HITNO SE OGLASILA SESTRA EDISA FETIĆA, OVO ĆE BITI ŽESTOKO:  Kad čuje Dragana Mitar POZLIT ĆE JOJ!
.

Edis Fetić je u petak, 21. februara, u Novom Pazaru imao zakazano suđenje sa još uvijek zakonitom suprugom Zilhom Karišik, koja se nije pojavila na sudu već je poslala advokata.

Edis je tog dana napustio Zadrugu kako bi otišao u Novi Pazar, a saznao je da je Zilha sa kojom ima troje djece podnijela još jednu tužbu.

zilhaaaaa

foto: Instagram

- Moja bivša gospođa traži 50 posto od honorara koji nama Pink isplaćuje. To je bio povod da se stavi privremena zabrana na kompletnu zaradu iz rijaliti programa - rekao je za emisiju "Premijera - Vikend Specijal".

- Imao sam možda mjesec dana prije ulaska isto tako jednu zabranu, zabranila je podizanje novca u nekoj od firmi. Tu smo zajedno podigli novac i podelili. U toj tužbi se navodi da nisam ostavio novac za dejcu. Ja neću opet ništa ružno reći, ali sam novac ostavio, naravno. Ne bih djecu ostavio bez novca - rekao je Edis sa tugom u glasu.

edis-fetic-edo-620x350

foto: Printscreen

- Ja nisam ni očekivao da će se pojaviti na sudu, koliko me advokat obavestio povela je decu na Zlatibor, i treba, djeca su na raspustu i treba da uživaju. I da se vidimo ne bi tu bilo ništa specijalno ni nešto što ne bismo mogli da kažemo jedno drugom - rekao je.

- Vidim da je podneta tužba za razvod braka od njene strane i tužba za podjelu tekovine stečene u braku, nisam ni to znao. Polako se neke stvari otvaraju - dodao je Edis.

- Mi kompletno, kompletna porodica, ne podržavamo Draganu - rekla je jedna od Edisovih sestara, dok je on uvjeren da je porodica uz njega.

- Bolje da ona njega udara, nego on nju. On nju nikad neće, nema šanse. Ona želi da napravi nasilnika od njega, ali on nju nikada neće udariti, to je sigurno - rekle su obe sestre.

Izvor: Telegraf.rs

Ne propustite