NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIO: Ova 2 znaka će sad na proljeće doživjeti nešto UŽASNO!

Zanimljivosti
NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIO: Ova 2 znaka će sad na proljeće doživjeti nešto UŽASNO!
.

Dva horoskopska znaka moraće da sakupe svu energiju i emotivnu snagu kako bi prebrodili sve poteškoće koje će im se dogoditi na početku proljeća

Mart 2020. godine za neke horoskopske znakove donosi mnogo iskušenja, kao i psihičkih i mentalnih izazova.

Ruski astrolog Pavel Globa imenovao je dva horoskopska znaka koja će se na početku proljeća suočiti sa ozbiljnim izazovima koje im sprema univerzum. U pitanju su Rak i Jarac.

Rak

Rakovi će morati da sakupe svu emocionalnu i psihološku snagu kako bi pobedili izazove koje im priprema mart 2020. godine. Ruski astrolog Pavel kaže kako će se Rakovi vrtjeti kao vjeverice u kavezu kako bi ispunili sve svoje planove, ali i zahtjeve koje ima njihova druga polovina.

Ljubavne veze u martu biće na udaru, mnogi će se suočiti sa raskidima kako bi napravili mjesta za nove ljude u životu.

U ovom periodu očekuju vas i troškovi vezani za zdravlje vas ili nekoga od članova porodice, ali ne očajavajte jer je svetlost odmah iza ugla, a sreća će uskoro obasjati vaš dom.

724081-rus-ls

Jarac

U martu 2020. godine Jarčeve očekuju nemiri, brige i rješavanje vrlo kompleksnih problema. Odjednom ćete postati potrebni svima- porodici, prijateljima, kolegama, udaljenim rođacima.

Pomislite samo na Jarca i njegove prijatelje koji se osjećaju tužno bez njega. Na kraju ta gomila aktivnosti slomiće Jarca koji će tada željeti samo mir i privatnost.

Voljena osoba će vas obradovati jednim nezaboravnim poklonom.

Ruski astrolog Pavel savetuje da obratite pažnju na zdravlje, ali ćete na kraju možda ipak morati da posjetite ljekara.

Ne propustite