OVO SU ZNAKOVI DA MRTVI POKUŠAVAJU DA VAS DOZOVU, 1. ĆETE PRIMIJETITI VEĆ NA SAHRANI: Mnogi se kunu u ovo!

Kiosk
OVO SU ZNAKOVI DA MRTVI POKUŠAVAJU DA VAS DOZOVU, 1. ĆETE PRIMIJETITI VEĆ NA SAHRANI: Mnogi se kunu u ovo!
.

Možda neko ko je umro, a voljeli ste ga, pokušava da se približi i komunicira sa vama

- Preminuli pokušavaju da se povežu sa nama svaki dan. Ali, za primanje vođstva i utjehe od njih moramo da budemo otvoreni i svesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem sa dušama preminulih, jedna od najvažnijih utešnih poruka koju šalju jeste ta da su i dalje sa nama, da je smrt samo iluzija- kaže Praf.

On otkriva 12 znakova da su preminuli koje ste voljeli u vašoj blizini i da žele nešto da vam poruče:

1. Osjećate njihov specifičan miris

To je najjača veza sa njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primjer, parfem, neka hrana, miris duvana...

2. Dolaze vam u snove

Snovi su vrlo realni, a u njima pokušavaju nešto jasno da vam poruče. Slušajte šta vam govore.

3. Stvari vam neobjašnjivo nestaju

To je onaj osjećaj kada ste potpuno sigurni da ste neku stvar ostavili na određenom mjestu, a tamo je nema. Može da se radi o tome da pokojnik pokušava da vam pokaže da je pored vas ili želi da se našali sa vama.

4. Pojavljuju vam se neobične misli

Tu se radi o mislima koje kao da nisu vaše, kao da neko drugi govori unutar vašeg uma. U tim trenucima zastanite i dobro razmislite o mislima, možda shvatite poruku koju vam preminuli šalje.

5. Znakovi koji se javljaju već na sahrani

Duhovi umrlih ljudi prisutni su već tokom pokopavanja njihovih tijela. Često pokušavaju nekako da utješe ljude koje su ostavili na ovom svijetu i kažu im da je njima zapravo dobro.

6. Imate vizije

Na primer, učini vam se da pokojnika vidite u sobi, vidite njegovo lice u ogledalu, na prozoru... On može da izgleda pomalo prozirno ili beličasto. Ponekad može u sekundi da se pojavi na tuđem licu, kao da ga prekriva.

7. Čujete čudne zvukove

To je otprilike kao da vas neko, na primer, doziva imenom, a znate da nikoga nema. Može da se raditi o nekakvom upozorenju. Ponekad je moguće čuti i određenu muziku, recimo, pojavi se u vašoj glavi ili zasvira negde baš u trenutku kada ste razmišljali o nekome ko je umro, a ta pjesma mu je bila najdraža.

8. "Božje slučajnosti"

Tu se radi o neobjašnjivim i neverovatnim slučajnostima koje Praf naziva "Božjim slučajnostima". One mogu biti odgovor na vašu molitvu.

9. Osećate da vas neko gleda, da je pored vas

Tu se može raditi o povetarcu koji kao da dolazi od nikuda, zatim o posebnoj energiji koju odjednom osjetite u prostoriji ili nagloj težini na krevetu (kao da je neko sjeo pored vas). Može vam se dogoditi i da se naglo probudite u tačno vreme kada je voljena osoba umrla.

10. Vidite leptira, pticu ili dugu kad najmanje očekujete

Duhovi umrlih znaju da šalju takve signale kako bi vam pokazali da su uz vas. Na primjer, razmišljali ste o nekome ko je umro i baš tada kod vas, ili jako blizu, sleti leptir, ili ugledate dugu baš na neki poseban datum.

11. Pojavljuju se određeni brojevi

To može biti datum rođenja ili smrti preminulog. Brojeve tog tipa, koji vam nešto znače, možete ugledati na satu, na nekom računu, tablicama automobila i slično.

12. Nailazite na ljude koji liče na pokojnika

I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.

 

Ne propustite