NOVI SAD: Garni hotel Garson Lux - spoj gostoprimstva i tradicije, smještaj koji Vas ostavlja bez daha!

Aktuelno
NOVI SAD: Garni hotel Garson Lux - spoj gostoprimstva i tradicije, smještaj koji Vas ostavlja bez daha!
-

Garni hotel GarsonLux je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, umetnosti, sporta, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim.

5

To je mesto gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja, što ovaj garni hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude. Unikatna izrada nameštaja, antikviteti, umetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije.

2

Boravite u romantično uređenoj dvokrevetnoj sobi sa udobnim francuskim ležajem, komfornom garniturom za sjedenje i prostranim luksuznim kupatilom (neka su opremljena i jacuzzi kadom-potrebno je posebno napomenuti pri rezervaciji), u kojoj su Vam na raspolaganju i klima uređaj, mini bar, TV, telefon i wireless internet.

4

 

Romantično noćenje za dvije osobe s doručkom platite SAMO 84 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite