LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!

Aktuelno
LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!
-

Etno selo „Čardaci“ provjereno je dobra destinacija za odmor – uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, kvalitetne gastronomske ponude, te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja.

2

Možda će neki čovjek sklon šalama i igrama riječi pričati svojim prijateljima kako je spavao kod Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike…

4

Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali. U središtu sela je Mačkov trg čija ploča, na ukusno arhitektonski riješenoj kući od drveta i kamena, upozorava: „Ne boj se ako ti put pređem!

10

Noćenje za dvije osobe sa doručkom + 50% popusta na Spa ulaznice i haloterapiju + besplatno korištenje fitness sale za samo 79 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite