MILJANA U 2. MJESECU TRUDNOĆE?! IZAŠLA IZ VILE: On je otac, hoda po Beogradu i traži je, ŠOK!

Show
MILJANA U 2. MJESECU TRUDNOĆE?! IZAŠLA IZ VILE: On je otac, hoda po Beogradu i traži je, ŠOK!
.

Milijana Božić nedavno se požalila ukućanima da joj je loše, da svakodnevno ima mučnine i povraća, a produkcija sumnja da je ona u drugom stanju, piše Alo.

Učesnica "Parova" je bila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem prije nego što je on, krajem decembra izbačen iz vile, a sada sumnja da je u drugom mesecu trudnoće, otkriva izvor blizak produkciji.

- Iako je otkrila ukućanima da u poslednje vreme često ima vrtoglavicu i mučninu, na pitanje pojedinih da nije u drugom stanju, Milijana se samo smješkala i govorila da to nije moguće. Međutim, poslednjih nekoliko dana počela je da sumnja u mogućnost da je trudna - kaže izvor.

milijana-milojko

Produkcija joj je ponudila da je odvede kod ginekologa na pregled, ali prije toga da uradi test na trudnoću, što je Milijana odbila. Kako im je rekla, ako bude i dalje sumnjala da je trudna, ako se mučnine nastave, onda će im javiti.

- U želji da joj bude što bolje, organizatori su jednog dana odlučili da joj dozvole da izađe malo iz vile. Željeli su da je opuste na taj način, a možda i ubijede da pristane na odlazak lekaru. Milijana im je bila zahvalna, pa je jedno cijelo popodne provela u šetnji centrom Beograda - kaže izvor, koji otkriva i da je Nemanja Stamatović Žabac čuo da je njegova draga van vile pa ju je tražio po gradu.

milijana

- Producenti su načuli da je Žabac izašao iz zatvora i da su mu prijatelji javili da se Milijana šeta centrom Beograda, pa su je nakon nekoliko sati vratili u vilu kako ne bi došlo do susreta - tvrdi izvor.

(Alo.rs)

Ne propustite