EDO U SUZAMA, otkrio pravu istinu o ZILHI: Svi misle da je svetica, a evo šta je URADILA PROŠLE GODINE, OVO SVE MIJENJA!

Show
EDO U SUZAMA, otkrio pravu istinu o ZILHI: Svi misle da je svetica, a evo šta je URADILA PROŠLE GODINE, OVO SVE MIJENJA!
.

Kontroverzni zadrugar Edis Fetić otvorio je dušu pred Drvetom mudrosti i otkrio da mu situacija sa zakonitom ženom Zilhom ne da mira.  

On je objasnio kako je posrtojao period kada je ona željela sve da riješi povlačenjem, a da je on kod kuće tada bio sam sa djecom. 

Edo je priznao da ga najviše boli to što se govori da svoje nasljednike nije obezbijedio, a ukoliko ne uspije da se razvede sporazumno, spreman je, kaže, da podnese i tužbu. 

zilha1

- Bio je jun, jul... gospođa je bila u njenom stanu, ja sam bio u kući sa djecom. To je bilo neko njeno rješenje problema, htjela je da se povuče. Djeca su bila kod mojih. Ta priča da putujem... nema od toga ništa. Ako odem na put dan, dva, to je zbog posla. O djeci uvijek brine neko. Sada su kod majke, ljetos su bili dva mjeseca kod mene, nije bio nikakav problem. Jun, jul, možda početak avgusta - pričao je Edo, pa dodao:

- Krivo mi je što je navedeno da nisam obezbijedio djecu. Ali svako ima pravo da priča, ja znam šta jeste, a šta nije.

edis-fetic-edo-torta-supruga-88-e1575474826501-2nq

Na kraju, Edis je istakao kako želi sporazumno da se razvede, ali ako do toga ne dođe - biće primoran da podnese tužbu protiv sada još uvijek zakonite supruge Zlihe.

Ne propustite