MAME ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU SUPERMAME: Peče kolače, kuha, ima uredan stan, a uvijek je dotjerana i nasmijana, KO JE ONA?!

Praktična žena
MAME ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU SUPERMAME: Peče kolače, kuha, ima uredan stan, a uvijek je dotjerana i nasmijana, KO JE ONA?!
.

Svi poznajete barem jednu takvu mamu. Peče kolače, kuha, ima uredan stan, a uvijek je dotjerana i nasmijana. Pitate se kako joj to polazi za rukom? Možda je dobro organizovana, a možda je za sve zaslužan njen horoskopski znak

Astrolog Tara Vogel otkrila je da upravo horoskopski znak utiče na roditeljstvo.

Postoji 5 horoskopskih znakova kojima će vjerovatno sve polaziti za rukom kada je u pitanju roditeljstvo. Mame rođene u ovim horoskopskim znacima najčešće nazivaju supermamama.

horoskop

1. Djevica

Djevice su poznati perfekcionisti. Jednom kada nešto naume, to će i učiniti, i to na najbolji mogući način. Sve u njihovom životu mora da bude uredno pa ne čudi da im je takva i kuća.

2. Rak

Svijet mama rođenih u znaku Raka potpuno se vrti oko djece. Ove mame posvetiće se domaćim zadacima i organizaciji rođendanskih proslava.

- Rak njeguje hranom - kaže Vogel, pa se može očekivati da će biti posvećene pripremi obroka od nule.

3. Ribe

- Majke Ribe su jako kreativne - tvrdi Vogel. Te mame se bude u zoru kako bi djeci pripremile ukusne palačinke, a sve slobodno vrijeme provode sa svojom djecom.

Međutim, Vogel upozorava da postaju u nekom trenutku i prenaporne.

4. Ovan

Majke rođene u znaku Ovna vole originalnost. Vodi ih energija da sve budu najbolje.

- Ovnom vlada Mars pa se samo žele da se takmiče - kaže Vogel.

horos

5. Lav

- Lav je u srcu veliko dijete. Toliko su ponosni na svoju djecu jer su ona zapravo odraz njih samih - poručuje Vogel.

Osobe rođene u znaku Lava su kreativne i vođe, pa dobijate majku koja je glavna i uvijek razmišlja o novim idejama za djeci ili donosi kolače koje je sama pripremila na dječje zabave.

(Informer)

Ne propustite