EDOVA SUPRUGA ZILHA SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM I POKAZALA MU ŠTA JE IZGUBIO: Dragana Mitar joj ni do koljena nije, KAKAV UDARAC (FOTO)

Show
EDOVA SUPRUGA ZILHA SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM I POKAZALA MU ŠTA JE IZGUBIO: Dragana Mitar joj ni do koljena nije, KAKAV UDARAC (FOTO)
.

I dok se Edis Edo Fetić ne odvaja od svoje ljubavnice Dragane Mitar i svojim postupcima i izjavama u "Zadruzi" mesecima unazad šokira kako cimere, tako i milionski auditorijum, njegova supruga Zilha Karišik vrijeme provodi sa njihovo troje djece.

zilha

Za razliku od svog supruga Eda koji, po svemu sudeći, ima preča posla, Zilha se u potpunosti posvetila odgoju i vaspitanju njihove troje djece, na račun čega svakodnevno dobija mnoštvo pohvala sa svih strana.

Lijepe trenutke sa svojim nasljednicima Zilha s vremena na vrijeme dijeli sa svojim prijateljima na Instagramu, što je i danas bio slučaj. Edisova supruga riješila je da sebi da malo oduška i nakratko se skloni iz Novog Pazara, te je svoje mališane odvela na Zlatibor, gde provode kvalitetno vrijeme, o čemu svedoči njena nova objava.

2146105-screenshot-8-ff

Naime, na snimku koji je danas objavila njen sin se pohvalio da je u zabavnom parku osvojio čak četiri plišane igračke, koje ipak nije želeo da zadrži za sebe.

- Osvojio sam četiri igračke, prvo ovu crvenu, pa ovu rozu i ljubičastu... I to ću sve njima da dam - rekao je dječak, koji je potom iznenadio sestre, zbog čega je Zilha bila ponosna. Ovaj snimak privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža koji su je, kao i inače, ishvalili na sva usta poručivši joj da je divna, hrabra žena i prije svega - majka za primjer, koja je svoju djecu sjajno vaspitala.

Ona je sada objavila još slika, a između ostalih i jednu u kupaćem kostimu.

Pogledajte kako uživaju:

zilha

zilha2

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite