ONA ĆE DARKU LAZIĆU DONIRATI BUBREG, BILA JE U ZADRUZI I SVE OSTAVILA U ŠOKU: Nećete vjerovati svojim očima kad vidite KO JE U PITANJU!

Show
ONA ĆE DARKU LAZIĆU DONIRATI BUBREG, BILA JE U ZADRUZI I SVE OSTAVILA U ŠOKU: Nećete vjerovati svojim očima kad vidite KO JE U PITANJU!
.

Darko Lazić ima opet ozbiljan zdravstven problem, jer mu lijevi bubreg otkazuje. Zbog toga je na listi čekanja za bubreg u jednoj klinici u Italiji, jer pjevač ne želi da mu neko od članova porodice donira bubreg.

Kada je za ovu situaciju čula Miroslava Simov, majka aktuelne učesnice rijalitija Tare Simov, bez razmišljanja je odlučila da ona bude donor, jer Lazića izuzetno voli i cijeni kao pjevača.

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam djecu, zato tako i razmišljam. Pokloniću mu moj bubreg, neću da mu prodam, jer je meni dovoljan jedan da preživim. Ozbiljna sam u nameri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti sa analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka - rekla je Miroslava.

tara-simov-0

- Ja se za svoje zdravlje ne brinem, kakvo je, takvo je.Važnije je valjda da se spasi jedan mladi život - dodala je ona.

Još uvijek nije poznato da li će Lazić prihvatiti da primi bubreg Tarine majke, a neophodno je i da se urade analize, kako bi se vidjelo da li je Miroslava odgovarajući donor, što će se utvrditi detaljnim ljekarskim pregledima. 

Izvor: Srbija Danas

Ne propustite