UŠLI SU NA FACEBOOK PROFIL POLICAJKE KOJA JE UBILA SVOJU PORODICU I UOČILI BIZARAN DETALJ: Policija u šoku, OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE

Aktuelno
UŠLI SU NA FACEBOOK PROFIL POLICAJKE KOJA JE UBILA SVOJU PORODICU I UOČILI BIZARAN DETALJ: Policija u šoku,  OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE
.

Prema pisanju medija, Valjdete je išla od sobe do sobe i ubijala svoje najbliže, a sebi je presudila u hodniku kuće

Policajka sa Kosmeta Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, prije krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskm jeziku.

Naširoko se pisalo i o njenim navodnim psihičkim problemima. Navodno, dijagnostifikovani su joj poremećaji zbog kojih je lkar savjetovao da joj se službeno oružje oduzme, što je i učinjeno.

Međutim, prvi rezultati istrage ukazali su na to da je zločin izvršen službenim oružjem.

screenshot-3

foto: Facebook

Time su demantovane priče da je, navodno, stariji brat najpre ubio svoje roditelje i mlađeg brata, a da je njemu presudila Valjdete, koja je poslije ubila i sebe. Istraga je od početka ukazala na to da su svi ubijeni iz istog pištolja.

Prema pisanju medija, Valjdete je išla od sobe do sobe i ubijala svoje najbliže, a sebi je presudila u hodniku kuće.

Tijela petočlane porodice su na prištinskom Institutu za sudsku medicinu, a čekaju se prvi rezultati obdukcije.

Preduzete su i mjere u policiji - suspendovani su komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zamenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora.

Valjdete je na svom Fejsbuk profilu, inače, objavljivala isključivo svoje slike.

Ubistvo se desilo u predgrađu Gnjilana, u porodičnoj kući Blaca. Komšije kažu da je prodica izgledala složno, ali je bilo neobično što ni ona, ni njena braća, nisu bili vjenčani.

Izvor: Telegraf.rs

Ne propustite